Moderátor: PC
Lord_Thoorin píše:zdravím.
tedka jsou prázdniny a mám Mnoho času na cvičení + jsem ještě na narozeniny dostal od tatky expander, a takové kolečko co se mačká.
Jinak doma mám ještě jeden starší expander,2x 5kg činky,2x 2kg činky,
potom nějaké blbůstky, a hrazdu.
Můj trenér mi nedoporučil posilovat a i tady na foru mi to někdo nedoporučil, tak by mě zajímalo proč? Co se mi stane když budu posilovat na tady těchto věcech co jse vam vypsal, popřípadě co za cviky byste mi doporučili? Pokud byste zas říkali že se mám zeptat trenéra tak o prázdninách nemáme tréninky a ještě jsem se na tomto foru ptal jestli zde nejsou nějaké tréninky klidně jiného BU/BS ale nikdo neodpověděl, tak se ptám tady.
Děkuji
pm píše:strucne: kulturisticky trenink - naprosto nevhodny; silovy trenink - nutnost!
Lord_Thoorin píše:zdravím.
ukropcany píše:4fakt - si si šúr, že je to také easy? Videli sme už veľa naposilovaných chlapcov, ktorí tie svaly nakoniec vyhodnotili ako kontraproduktívne...
Inak osobne považujem za dôležitejšiu kondíciu ako silu...
ukropcany píše:4fakt - si si šúr, že je to také easy? Videli sme už veľa naposilovaných chlapcov, ktorí tie svaly nakoniec vyhodnotili ako kontraproduktívne...
Inak osobne považujem za dôležitejšiu kondíciu ako silu...
fakt píše:Pro PM
Nech tý hysterie. S 2 a 5ti kilovkama a hrazdou se fakt nezbourá.
Prostě cvič všechno co je těžký a zpočátku nepříjemný.... Přehnaně bych se nebál ani zranění při tréninku. Ty mají s nevhodností cvičení málo společného. Spíš ti naznačí, že už fakt cvičíš. A když přijdou, tak si holt ulevíš.
pm píše:izolacni cviky a prace na strojich - very no good
pm píše:na hrazde si odrovna ramena nebo lokty len taky fukot, kdyz nebude vedet jak - ok?
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník