Moderátor: PC
RUNAR píše:A jeden vousatej k posilování:
Bača ráno vychádza z koliby a vidí ako mladý športovec robí kliky pred kolibou.Podíde k nemu a hovorí: "Ja už som v živote videl všeličo, ale aby niekomu pri jebačke ženu ukradli, to veru nikdy..."
pm píše:caj, resili jsme tu anebo jinde pred casem lana, viz treba
http://www.youtube.com/watch?v=iGKC1V01M08
jak jsem drive psal, nejak jsem moc nechapal jejich prinos
alas, poridili jsme na zkousku par tezkych desetimetrovych lan pro holky moji Justys z www.funkcnitrenink.cz ...a po prvni zkousce jsem je hned zaradil i na svoje treninky- cardio jak z pekla panove. lana se nedaji osulit, kdyz se nejede na 100%, vlna nejede az na konec, ale treba jen do pulky.
klasicka Tabata s vlnama, stridavejem vlnama, zvedakama, a clovek je KO natotata. clovek obcas pro silovy trenink nevidi tu druhou slozku a sice kondicni, musim rict, ze lana se na kondicni trenink osvedcila. (bud jak bud, ketllebell swing nebo snatch rulezzzdva v jednom)
ukropcany píše:NežraťNOKT píše:Pánové, máte nějaký tipy jak zhubnout?Je úplne nornálne, že deň pred váhou neješ, nepiješ... vitaj do klubu...
Nezabudnem nikdy, keď sme našli budovu, v ktorej sa konali ME v MT podľa toho, ako pred ňou v 30°C skákalo na švihadle naobliekaných 20 nešťastníkov...
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník