Moderátor: PC
Jian píše:Tohei: nechci byt OT, ale mohu se te alespon zeptat co to tu s prominutim meles za kraviny o darwinismu na adresu Luena? Vis ja totiz ciste nahodou tu evolucni biologii prednasim.
Jian píše:Tohei: nechci byt OT, ale mohu se te alespon zeptat co to tu s prominutim meles za kraviny o darwinismu na adresu Luena? Vis ja totiz ciste nahodou tu evolucni biologii prednasim.
luen píše:Jian píše:Tohei: nechci byt OT, ale mohu se te alespon zeptat co to tu s prominutim meles za kraviny o darwinismu na adresu Luena? Vis ja totiz ciste nahodou tu evolucni biologii prednasim.
Zdar ... to sis nabehl ... od Vladika zadnou kloudnou informaci nedostanes ... se podivej jak prinosnej je kazdym prispevkem
Adamos píše:Podle mě je meditace hlavně záležitostí dechu.
GeorgeLD píše:migli: proc chces po nem definici meditace?
GeorgeLD píše: Clovek snad musi znat definici, aby mohl meditovat?
GeorgeLD píše:Definice tvori meditaci, nebo meditace tvori definici? On ti pise svou vlastni definici meditace a ty chces porad obecnou dfinici napsanou nejspise nejakym psychologem - ale k cemu to je?
GeorgeLD píše:Chces snad rict, ze ten kdo nezna takovou definici nedokaze meditovat?
GeorgeLD píše:Ja medituju temer kazdy den a nikdy jsem k tomu definici meditace nepotreboval - a proc taky? Kdyz jdu meditovat, vim co chci udelat, vim jak to udelat a vim proc to jdu delat - a definici nepotrebuju - jakto?
Jacopo píše:Mohl by mi teda nekdo poslat definici meditace... ja "medituju", ale kdyz je na to potreba ta definice, tak mi ji prosim nekdo prekopirujte... chtel bych ji delat poradne totiz... jo a jeste... nemate nekdo definici poslouchani hudby? Jak to pusobi na receptory a podobne... taky bych se to chtel naucit...
zm píše: ... Vlastně jakýkoli trénink bojových umění by měl být úzce spojen s meditací (i jen krátkou) a měla by v něm být v nějaké formě zahrnuta.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků