Moderátor: PC
marcelinho píše:cohen píše:v piatok som chvilu pozeral ME vo vzpierani, tak som si spomenul na marcela, mohol by dat nejaky report o svojom progrese
Ahoj,
kedze som zabudol heslo a neviem sa don dostat , a popravde uz tu som nechcel velmi prispievat,tak som vytvoril novy nick...
...no,aby som bol uprimny som v takom stave, ze som sa dopracoval do tak chronickeho tenisoveho lakta ze neudrzim plny pivovy pollitrak v polo-predpazenej ruke,nemozem s pravackou vobec buchat pretoze ma ta ruka hrozne boli..
Nemozem cvicit ani v posilke vacsinu cvikov,proste nic...myslim si ze vzpieracske cviky tomu napomohli hodne..osobne si myslim ze keby som ich cvicit nezacal a nesiel s vahou tak hore rychlo,tak som mohol cvicit relativne plnohodnotne..
..takze asi tolko ku vzpieraniu..zacinam byt skepticky ku vsetkym tym novym posilnovacim strongman treningom pre MMA,funkcnym hyper killer workoutom ,ktore su vsetko ladene pre ludi do 30tky a na steroidoch s vlastnym teamom lekarov,trenerov atd
P.S. jedine co cvicim je obojrucny swing s KB intervalovo a koncim s vymyslanim ch.jovin a obkukavanim kdejakych najnovsich trendov a testovanim ich na sebe..
ukropcany píše:Mne sa to práve objavilo až na maratóne, normálne s tým žiadne problémy nemám. V nedeľu sme boli s kamošom 28 km s asi 300m prevýšením a nohy úplne v pohode, ani náznak problému... ani keď som bežal v rámci "prípravy" 36-ku, tak som kŕče nemal, len bolesť. No a na maratóne od 29. km kŕče v jednom kuse...
ukropcany píše:Bežali sme to normálne po asfaltke, nerobí mi to žiadne problémy. Kým ale pôjdem na ďalší maratón, budem posilovať tie lýtka, nech viem či to bolo tým. Dnes som dal 90 kilo na činku a urobil 3 série výponov, tak uvidím či to zajtra vôbec ucítim, lebo 90 nie je zrovna hodnotné čísloNo ale bolo to prvý krát, tak nech nemusím riešiť nejakú svalovicovú odsávku...
choze píše:marcelinho píše:cohen píše:v piatok som chvilu pozeral ME vo vzpierani, tak som si spomenul na marcela, mohol by dat nejaky report o svojom progrese
Ahoj,
kedze som zabudol heslo a neviem sa don dostat , a popravde uz tu som nechcel velmi prispievat,tak som vytvoril novy nick...
...no,aby som bol uprimny som v takom stave, ze som sa dopracoval do tak chronickeho tenisoveho lakta ze neudrzim plny pivovy pollitrak v polo-predpazenej ruke,nemozem s pravackou vobec buchat pretoze ma ta ruka hrozne boli..
Nemozem cvicit ani v posilke vacsinu cvikov,proste nic...myslim si ze vzpieracske cviky tomu napomohli hodne..osobne si myslim ze keby som ich cvicit nezacal a nesiel s vahou tak hore rychlo,tak som mohol cvicit relativne plnohodnotne..
..takze asi tolko ku vzpieraniu..zacinam byt skepticky ku vsetkym tym novym posilnovacim strongman treningom pre MMA,funkcnym hyper killer workoutom ,ktore su vsetko ladene pre ludi do 30tky a na steroidoch s vlastnym teamom lekarov,trenerov atd
P.S. jedine co cvicim je obojrucny swing s KB intervalovo a koncim s vymyslanim ch.jovin a obkukavanim kdejakych najnovsich trendov a testovanim ich na sebe..
4 marcelinho:
ked budes mat cas, pozri sa aj sem
- http://www.climb.sk/?action=show&link=2012050201
- http://www.rockandice.com/articles/how-to-climb/article/951-elbows-and-wrists-tendonitis-and-t%20endonosis?start=1
inak aj som sa jeden cas dost natrapil s laktami, zapal (pred 2 rokmi), ale uz to mam za sebou a od tej doby, aspon raz do tyzdna si najdem cas na par rehabilitacny cvikov, lebo lakte dostavaju cez tyzden slusny zahul stale...
cohen píše:vcera som dal zhyb na prstoch (podhmat) s 24kg, 32kg uz moje prsty neudrzali, bude to chciet vyskusat na hrazde.
Jendis píše:Začínám znovu trochu cvičit, abych se dostal trošku do kondice, poslední dva roky mne můj zdravotní stav těžce rozhodil.
Tož se chci zeptat zkušenějších.....cvičím zatím pouze s vlastní vahou, ale třeba kliky mi dělaj problémy. Neudržím se ( ne proto, že bych neměl sílu, ale protože mám špatné klouby, tak mi povolej ruce). Má smysl ( je to k něčemu ) dělat "kliky" třeba ve stoje opřenej o zeď ??? Kde na těch zpropadených kloubech není váha celýho těla ???
Jendis píše:Jóga mne nikdy nenapadla, zkusím se ohlídnout po okolí...
cohen píše:20 poctivych klikov, ci uz na siroko, alebo na uzko, a 5< zhybov na hrazde by som definoval ako minimalnu metu k zelezu, podla vlastnej skusenosti.
TongPo píše:Jendis píše:Jóga mne nikdy nenapadla, zkusím se ohlídnout po okolí...
Ve tvým stavu bude yoga, případně později power yoga asi to nejlepší řešení. Jak seš na tom s kloubama dolních končetin? Jestli dobře, zkusil bych opatrně začít s nějakou vytrvalostní disciplínou, dlouhodobější pohyb s mírnější intenzitou je pro zdraví velice přínosný. Také plavání by ti mohlo udělat dobře.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník