Moderátor: PC
Genesis píše:PM: ten program určitě zkusim. jen chápu dobře, že pokud udělám řekněme maximum 5 shybů, tak prostě ten první den jich udělám jen 15 v součtu? mi to přijde hrozně máloa pauzy mezi sériema podle pocitu?
ukropcany píše:Síce neviem o čo v tých posledných príspevkoch vlastne šlo, ale jedna vec ma na tom programe zaujala - nie je v ňom žiadna zmienka o kompenzačných cvičeniach... ako je to s nimi? Napr. ja keby som sa toho programu strikne (t.j. robil by som len to) mal držať, tak zaručene skončím na rehabke s ľadovými kockami na bicepsoch... nuže, čo radí máster? Kettle mi robia radosť v tom, že cítim ako silniem a ruky ma vôbec nebolia, na rozdiel od zhybov...
Genesis píše:PM: DíkyMně se na tom strašně líbí ta jednoduchost a to, že člověk tim nestráví půl dne.
Train as heavy as possible as often as possible while staying as fresh as possible
Dalt píše:will: tak v tomhle myslim nemas pravdu - ja se sice v posilovani moc nevyznam, ale kdyz jsem cvicival shyby (ted jsem zase zacal) tak mi rozhodne nepomohlo shybovat dvakrat do tydne - me vzdycky nejvic se shybama pomohlo (z pocatecniho zvladnutyho 1 shybuk cilu 10 shybu) mnou vynalezenej genialni
![]()
teninkovej postup - tj vzdy kdyz du kolem shybovaci tyce tak udelam par shybu (kolik zvladnu) a za den treba takhle 7x (zpocatku jsem si pomahal lehkym vyskokem ze zeme) a po blbym tydnu takovyhohle cviceni jsem delal misto 1-2 shybu treba 8...
Dalt píše:will: tak v tomhle myslim nemas pravdu - ja se sice v posilovani moc nevyznam, ale kdyz jsem cvicival shyby (ted jsem zase zacal) tak mi rozhodne nepomohlo shybovat dvakrat do tydne - me vzdycky nejvic se shybama pomohlo (z pocatecniho zvladnutyho 1 shybuk cilu 10 shybu) mnou vynalezenej genialni
![]()
teninkovej postup - tj vzdy kdyz du kolem shybovaci tyce tak udelam par shybu (kolik zvladnu) a za den treba takhle 7x (zpocatku jsem si pomahal lehkym vyskokem ze zeme) a po blbym tydnu takovyhohle cviceni jsem delal misto 1-2 shybu treba 8...
cohen píše:Dalt píše:will: tak v tomhle myslim nemas pravdu - ja se sice v posilovani moc nevyznam, ale kdyz jsem cvicival shyby (ted jsem zase zacal) tak mi rozhodne nepomohlo shybovat dvakrat do tydne - me vzdycky nejvic se shybama pomohlo (z pocatecniho zvladnutyho 1 shybuk cilu 10 shybu) mnou vynalezenej genialni
![]()
ak si cital naked warrior od tsatsoulina, tak v nom popisuje presne tuto metodu, z ktorej vychadza jeho naked warrior![]()
inac ano, niekto na to pride sam, niekto si to musi precitat
![]()
You can see that the higher the RM, the quicker the reps drop off. The reason is simple. You should have no problem doing four reps a few minutes after 5RMx5. But x24 is not going to happen after an all-out set of 25. The higher the reps, the greater the fatigue. Therefore you need to start more reps down from your rep-max and cut the reps more between sets.
Experiment. An extra day of rest here and there is also in order; the recovery from sets of fifteen or twenty is not nearly as quick as from fives and triples.
Kain píše:Jak praví klasik: "Haters gonna hate"....
Tak nám nějaký fungující osvědčený postup napiš, Wille. Já, narozdíl od tebe, se rád přiučím něco nového... Pokud to funguje.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník