Moderátor: PC
levakbob píše:Tipl bych si, že důvod, proč by se to nemělo aplikovat na cviky se zátěží (když pominu zrovna shyby se závažím) je právě v tom cviku samotném. Např. cvičit takhle často třeba bench s 5RM by svaly "nevydýchaly". Přeci jen shyb je spíš cvik s vlastní váhou (+ něco málo se závažím). Záda jsou větší a lépe přijímají tu zátěž, kterou jim shyby nadělí, klidně bych se vsadil, že jiný takový cvik by se nenašel. Podle mě se latisimus dorsi každého člověka těší na okamžik, kdy bude moc konečně pořádně zabrat, protože u běžného člověka "nic moc" na práci nemá...
pm píše:levakbob: duvodu je vice, ale to bylo na esejale dobre postrehy, bravo!
NAIA: vydychaji, levakbok ma recht, nektere svalove skupiny regeneruji rychleji nez jine - zkusit tohle treba na drep by bylo o vozejk ha ha
suma sumarum: tohle je program na shyby, neaplikoval bych ho na neco jineho, a uprimne bych ho ani nemodifikoval - da se samozrejme, ale to uz je treba fakt zkusenost. Pavel rika "udelej krok doleva a ja strelim"
pm píše:Toman:
- program je ale jen na 4 tydny, pak treba obmenit
- v pripade stagnace treba vlozit extra den odpocinku nebo se vratit o tyden zpet (jak se pise v clanku)
NOKT píše:pm píše:husty, tomu se mi ani nechce verit ty brdo, kolik tam ma?
To by mě taky zajímalo... Na Grappling Weekly hodily akorát video a žádnej komentář k tomu.
RUNAR píše:Jo kdyby byli pánové kolem „ funkčního“ tréninku tak našlapaný jako olympijský lifteři tak ani neceknu.To by to ale nebylo tak děsně zdravé posilování, že.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků