Moderátor: PC
pm píše:http://www.lghk.org/cz/clanky/dit_da_jau.htm
pm píše:diky za pozitivni reference, jsem rad, ze muzeme nasi bratrskou skolu podporit krome fandeni i takto. receptura je overena nekolik desitek let, mozna vic, v gf skolach kde je kontaktni trenink standart, je dit da jau nutnost.
jinak vzhledem k tomu jak intenzivne kluci od vas trenujou, pocitam ze dit da jau budou potrebovat hlavne vasi souperi, a to litry
all the best
luen píše:pm píše:diky za pozitivni reference, jsem rad, ze muzeme nasi bratrskou skolu podporit krome fandeni i takto. receptura je overena nekolik desitek let, mozna vic, v gf skolach kde je kontaktni trenink standart, je dit da jau nutnost.
jinak vzhledem k tomu jak intenzivne kluci od vas trenujou, pocitam ze dit da jau budou potrebovat hlavne vasi souperi, a to litry
all the best
No uvidime ... ja jsem optimista, ale ceka nas jeste hodne prace
Je toho moc, co musi kluci nadrit, doladit ... Krom toho na pristich zapasech muzou mit mnohem lepsi soupere
Zaciname a neustale resime problem s "materialem" na sparing ... V kung fu skolach moc sparing partneru nenajdeme a kdyz budeme chodit sparovat za klukama na muay thai, tak se zase bude povidat, ze to neni wing chun, ale thaisky box
ukropcany píše:4luen -![]()
Aj tak ste thaiboxeri...
![]()
ukropcany píše:Aaaaaaaaa... do riti...![]()
No nič, dotiahnem našich bijcov, nakopeme nejaké highkicky, rozdrvíme energetické centrá a bude...
cudles píše:4luen:Jak tu tak ctu co pise pm o tom jak to vypada u tebe ve skole,tak to zni velice slibne...
migli píše:2 Ucrop:
proste budes muset pres vanoce poradne zvetsit haru![]()
ukropcany píše:luen píše:Zvetsovani neeeeuz takhle s nim byla prace ...
![]()
![]()
A ešte len bude... Síce teraz som 3 týždne poriadne netrénoval, lebo ma dostali parchanti bacily, ale kolená a lakte priebežne brúsim... vždy keď kuknem na tie videá, tak ma tá absencia kolien neskutočne jeduje...
ukropcany píše:4migli - no šak toto je to... hara sa mi zväčšuje každé vianoce viac ako je vhodné...![]()
4tf - no keď kozkopeme lebky, tak hádam sa nebudú vedieť tak sústrediť...![]()
4luen -
ukropcany píše:...hara sa mi zväčšuje každé vianoce viac ako je vhodné...
ukropcany píše:luen píše:Kazdeho zMASTIT![]()
![]()
... a môžem aj ja?
![]()
![]()
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník