Moderátor: PC
migli píše:emil:
neco mas ke kladivu tady:
http://www.rosstraining.com/articles/sledge.html
zjednodusene - pokud chces trenovat s maximalni intenzitou a rychlosti, zacni klidne lehcim kladivem (kolem 5kg), casem treba pridas. A co se tyka ceny - zajdi do nejakeho zelezarstvi/baumaxu/hornbachu/obi, a urcite neco najdes. Nemusi to byt extra klasa naradi, abys tim mohl bouchat do pneu, jen si ohlidej upevneni, abys potom neopravoval zed
emil píše:Zdravim, nema nekdo nejaky tip na kladivo, nebo palici pro mlaceni do pneu? Na netu nachazim jen nove a celkem predrazene naradi. Taky bych potreboval tip jak zhruba tezke by to kladivo melo byt. Mam neco pres osumdesat kg a mam zkusenost jen s klasickym posilovanim. Dikec.
emil píše: Dik moc, sakra pet kilo, to se mi zda docela malo, ale je fakt ze o tom vim houby.
Makoto píše:emil píše: Dik moc, sakra pet kilo, to se mi zda docela malo, ale je fakt ze o tom vim houby.
Jen nech bejt a porid si opravdu to lehci jak ti radi migli....zkus do toho busit na 100% tak minutu, aby jsi zapojil cele telo a nerval to jen rukama a rameny....uvidis, co to s tebou udela
Mik píše:Vím, že to sem uplně tak nepatří, ale snad mï prominete. Nevite kde by se dalo sehnat tohle:
http://www.hayashi.cz/trenink/hayashi-p ... l-779.html
Od Hayashi je to dost předražený a navíc použitý material je špatný. Bavlněná látka na boxování. To asi moc nevydrží.
Nebo nevíte kdo to dělá nebo by to udělal? Popřípadě kde sehnat vhodný materiál? Já už si to nějak spíchnu
jimy_uzi píše:Kde bych mohl pořídit Kettlebelly nemám momentálně prostředky pro domácí výrobu ani čas tak bych chtěl vědět jestli se daj někdy na netu koupit ?
Toman píše:jimy_uzi píše:Kde bych mohl pořídit Kettlebelly nemám momentálně prostředky pro domácí výrobu ani čas tak bych chtěl vědět jestli se daj někdy na netu koupit ?
Jo kámo já sháněl asi dva roky. Tady v Čechách skoro nemožný (možná už to je jinak). Pavel "pm" Macek je sehnal někde na slovensku. Mrkni tady někde, psal o tom. Jinak z netu hledej "world wide shipping" ale připrav se na takovou pálku že ti z toho dobře nebude. Doporučuju fakt sehnat starou činku (jednu takovou je na obrázku) a z ní to svařit. Mně ty moje přišly na cca 350,- Kč
migli píše:tohle zbastlit by bylo mozna jednodussi nez svarovat litinove koule, navic upravitelna vaha...
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník