Moderátor: PC
marcelo píše:..a co tak cvicit aj kontru zadnym direktom do lowkicku..v MMA je to omnoho viac pouzivana technika ako strkat len holen..pravda je ze v kickboxu sa mozete skryt za rukavice,v ultimatkach je to uz horsie a vychadzaju im pekne kontry do lowkicku na bradu
marcelo píše:..a co tak cvicit aj kontru zadnym direktom do lowkicku..v MMA je to omnoho viac pouzivana technika ako strkat len holen..pravda je ze v kickboxu sa mozete skryt za rukavice,v ultimatkach je to uz horsie a vychadzaju im pekne kontry do lowkicku na bradu
hellas píše:marcelo píše:..a co tak cvicit aj kontru zadnym direktom do lowkicku..v MMA je to omnoho viac pouzivana technika ako strkat len holen..pravda je ze v kickboxu sa mozete skryt za rukavice,v ultimatkach je to uz horsie a vychadzaju im pekne kontry do lowkicku na bradu
Jj, onehdá sem sem házel videjko Zentsova s nevim kym, sice mu ta noha po low kicku malem upadla, ale vyhral tezkym KO.
Ale zas tak moc to nevidam, rekl bych, ze prevlada klasika s krytem holeni.
marcelo píše:hellas píše:marcelo píše:..a co tak cvicit aj kontru zadnym direktom do lowkicku..v MMA je to omnoho viac pouzivana technika ako strkat len holen..pravda je ze v kickboxu sa mozete skryt za rukavice,v ultimatkach je to uz horsie a vychadzaju im pekne kontry do lowkicku na bradu
Jj, onehdá sem sem házel videjko Zentsova s nevim kym, sice mu ta noha po low kicku malem upadla, ale vyhral tezkym KO.
..myslel som ani nie ze su caste K.O. po jednej huraa akcii,ale casto vidim pekny preplesk po papuli kopajucemu zo strany aktivne sa braniaceho.. ja som uz videl peknych par K.O.ciek ked presiel rukami cez dlhu vzialenost..inac aj Fedor rad tlaci rukami do "kopacov" a mnoho inych co neradi kopu
hellas píše:marcelo píše:hellas píše:marcelo píše:..a co tak cvicit aj kontru zadnym direktom do lowkicku..v MMA je to omnoho viac pouzivana technika ako strkat len holen..pravda je ze v kickboxu sa mozete skryt za rukavice,v ultimatkach je to uz horsie a vychadzaju im pekne kontry do lowkicku na bradu
..myslel som ani nie ze su caste K.O. po jednej huraa akcii,ale casto vidim pekny preplesk po papuli kopajucemu zo strany aktivne sa braniaceho.. ja som uz videl peknych par K.O.ciek ked presiel rukami cez dlhu vzialenost..inac aj Fedor rad tlaci rukami do "kopacov" a mnoho inych co neradi kopu
jj učil to i na seminářu v Pezinku
DaveStone píše:To je mi novinka s krytím lowkicku holení. Ve dvou různých školách BU mi bylo vštěpováno, že se nesmí střetnout holeň na holeň a lowkick se kryje podkolenní částí nohy s vytočenou špičkou dovnitř... Inu, asi špatnej oddíl
dominik píše:Ahoj,
včera jsme tak nějak polemizovali na tréninku co je bezpečnější obrana proti low kicku (když neberu uhnout mu). Do včera jsme brali za bezpečnější nohu otočit dovnitř tak aby rana dopadla spíše na zadní stranu stehna než přímo na svalové úpony na boku nohy. Ale včera se vytasil jeden nováček, že jeho bratr dělá x let kick box a ten mu vysvětloval, že bezpečnější je naopak natočit nohu ven, kolenem vstříct úderu. Samozřejmě, že nikdo z nás nebyl ochoten vyzkoušet co je větší pravda, tak jestli někdo nemá zkušenosti. Třeba někdo z muay thai nebo kick boxu?
Clarke píše:Ahoj,
nové téma bych kvůli tomu nezakládal, ale když už to tu diskutujete ...
Co se stane, když při dřeváckém krytí low-kicku nedostanu štípanec na horní část holeně, ale do čéšky, resp. těsně pod. Mám teď na mysli hlavně při zápase, bez chráničů. Už se to někomu "povedlo"?
Ono to není moc příjemné ani při ráně chráníčem holení, nebo přes moje kolenní změkčovadlo. Zajímalo by mne, jestli to koleno ustojí když je "naboso" a bude to jen bolest, nebo na operaci.
hellas píše:marcelo píše:..a co tak cvicit aj kontru zadnym direktom do lowkicku..v MMA je to omnoho viac pouzivana technika ako strkat len holen..pravda je ze v kickboxu sa mozete skryt za rukavice,v ultimatkach je to uz horsie a vychadzaju im pekne kontry do lowkicku na bradu
Toman píše:hellas píše:marcelo píše:..a co tak cvicit aj kontru zadnym direktom do lowkicku..v MMA je to omnoho viac pouzivana technika ako strkat len holen..pravda je ze v kickboxu sa mozete skryt za rukavice,v ultimatkach je to uz horsie a vychadzaju im pekne kontry do lowkicku na bradu
Jak takovej expert nemůže vědít ... to byl můj oblíbenej Pedro Rizzo![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xv5_MFKuGx8
RastOne píše:Další tři čtyři varianty obrany proti lowáku od týpka co by měl vědět jak na to:-) http://www.youtube.com/watch?v=I6rKVVL1KEI
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků