Moderátor: PC
marcelo píše:..dufam ze som vas nenudil priatelia
hellas píše:Zdar Maro.
Stran:
..dalej konzumujem minimalne ryzu a zemiaky ako prilohu, priloha u mna znamena uz iba "zivy" zeleninovy salat z uhoriek,paradajok,papriky,olivy a feta syr,ten syr si dam aby som odrbal mozog,zasa ta zdrava strava az taka chutna nie je Podlý ..trosku zhresit mozem![]()
salát bereš z nějaké "eko" farmy, případně vypěstované na zahrádce, nebo...?
Dík Z.
marcelo píše:Ahoj Pajus,
ja pouzivam doplnky,ale uz len aby doplnili esencialne latky alebo napomohli k znizeniu prekyslenosti tela..to robia napr synergicky oboje mineraly aj zelene potraviny typu chlorela,jacmen a spirulina..
..cize kazde rano dodam 1 tabletu chelatovanych mineralov spolu s vitaminom C s pomalym uvolnovanim,ktore este viac spomalym tym ze si ho dam so cherry paradajkou,aby som nic nevymocil a vsetok vyuzil naplno
..dalej kde mozem priseriem lanove semena a lanovy olej, zacali sme pozivat na varenie olivovy olej namiesto slnecnicoveho..
..dalej konzumujem minimalne ryzu a zemiaky ako prilohu, priloha u mna znamena uz iba "zivy" zeleninovy salat z uhoriek,paradajok,papriky,olivy a feta syr,ten syr si dam aby som odrbal mozog,zasa ta zdrava strava az taka chutna nie je..trosku zhresit mozem
![]()
..vecer si davam asi 2 tablety silnych traviach enzymov a 15 chlorela tabliet a potom napr. srvatkovy protein Scitec s pohankouvou kasou a priliatym lanovym olejom...taky moj vlastny kulinarsky shit.. cisty proteinovy drink mi zdviha kufor a ta umela chut ma nevie nejak presvedecit ze je to fajn a prirodne..ale ked to tak zbastlim,stava sa z toho viac zdrava a chutna pozivatina...
Ja zasa az tolko preparatov nekonzumujem Pajus..
P.S. hej a este jedna vec, kazdy den si pridam do pollitra vody trosku sody bikarbony,asi tak stvrtku malej lyzicky na lespie zalkalizovanie PH..
..zatial to testujem..mozno casom zmenim nazor..
Cuzzz Pajus
Riverman píše:marcelo píše:Ahoj Pajus,
ja pouzivam doplnky,ale uz len aby doplnili esencialne latky alebo napomohli k znizeniu prekyslenosti tela..to robia napr synergicky oboje mineraly aj zelene potraviny typu chlorela,jacmen a spirulina..
..cize kazde rano dodam 1 tabletu chelatovanych mineralov spolu s vitaminom C s pomalym uvolnovanim,ktore este viac spomalym tym ze si ho dam so cherry paradajkou,aby som nic nevymocil a vsetok vyuzil naplno
..dalej kde mozem priseriem lanove semena a lanovy olej, zacali sme pozivat na varenie olivovy olej namiesto slnecnicoveho..
..dalej konzumujem minimalne ryzu a zemiaky ako prilohu, priloha u mna znamena uz iba "zivy" zeleninovy salat z uhoriek,paradajok,papriky,olivy a feta syr,ten syr si dam aby som odrbal mozog,zasa ta zdrava strava az taka chutna nie je..trosku zhresit mozem
![]()
..vecer si davam asi 2 tablety silnych traviach enzymov a 15 chlorela tabliet a potom napr. srvatkovy protein Scitec s pohankouvou kasou a priliatym lanovym olejom...taky moj vlastny kulinarsky shit.. cisty proteinovy drink mi zdviha kufor a ta umela chut ma nevie nejak presvedecit ze je to fajn a prirodne..ale ked to tak zbastlim,stava sa z toho viac zdrava a chutna pozivatina...
Ja zasa az tolko preparatov nekonzumujem Pajus..
P.S. hej a este jedna vec, kazdy den si pridam do pollitra vody trosku sody bikarbony,asi tak stvrtku malej lyzicky na lespie zalkalizovanie PH..
..zatial to testujem..mozno casom zmenim nazor..
Cuzzz Pajus
Marcelo, ve foru o jidle jsi psal o vitaminech / mineralech, ktere si objednavas z USA kvuli lepsimu slozeni. Chtel bych se te zeptat, jak jsou na tom ve srovnani napr. s produktem Nexgen od Reflexu. Jaky mas nazor na tyto vitaminy a obecne na firmu Reflex (jedna z top firem ohledne fitness doplnku). Marketingove zvasty nebo skutecne kvalitni produkty? Dik
http://reflexnutrition.cz/katalog-47-Nexgen-Evolution
cohen píše:ad lanove semena:
vraj maju laxativny ucinok. nedaju sa nahradit niecim inym? napriklad sezamovymi semenami? alebo niecim inym?
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník