Moderátor: PC
cohen píše:otazka: ktore potraviny posobia najblahodarnejsie na SLACHY? okrem uz zmienovanych lanovych semienok a oleja?
cohen píše:otazka: ktore potraviny posobia najblahodarnejsie na SLACHY? okrem uz zmienovanych lanovych semienok a oleja?
Jendis píše:Teď jsem "objevil" brokolici. Ale ne tu zeleninu.....to tak maximálně rozdrtit a zašmrdlat do rejže(nebo těstovin).
V týhle zimě je famózní vývar z brokolice......nechám ji tak 5-10 minut přejít varem,mírně osolím a vývar si pak naleju do hrnku. Paráda !!!!!
Jendis píše:Teď jsem "objevil" brokolici. Ale ne tu zeleninu.....to tak maximálně rozdrtit a zašmrdlat do rejže(nebo těstovin).
V týhle zimě je famózní vývar z brokolice......nechám ji tak 5-10 minut přejít varem,mírně osolím a vývar si pak naleju do hrnku. Paráda !!!!!
Dalt píše:Jendis píše:Teď jsem "objevil" brokolici. Ale ne tu zeleninu.....to tak maximálně rozdrtit a zašmrdlat do rejže(nebo těstovin).
![]()
sakra kde sou ty zvracejici smajliky???
TongPo píše:Dalt píše:Jendis píše:Teď jsem "objevil" brokolici. Ale ne tu zeleninu.....to tak maximálně rozdrtit a zašmrdlat do rejže(nebo těstovin).
![]()
sakra kde sou ty zvracejici smajliky???
Si ho nevšímej, prasáka...![]()
Za chvíli tady bude psát, že objevil lahodnej vývar ze šlupek od brambor, který nechá tak 5-10 minut přejít varem, mírně osolí a paráda...
![]()
![]()
PS: Osobně polívky moc nemusím, považuju je za něco, co v žaludku jen zabírá místo hutnějším pokrmům...Ale ten brokolicovej krém, co zmiňoval DrGlock, je fakt dobrej...
Havamal píše:Zdar, chcu se zeptat, do ted jsem valil hlavne posilku a nabirani. Ale tedka bych chtel zmenu a jet posilovna+bojovy sport+beh vsecko 2x tydne. No a zajimalo by me, jestli ma cenu brat na noc pomalou bilkovinu at uz tvaroh nebo protein, dik za radu.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník