Moderátor: PC
Havamal píše:Zdar, chcu se zeptat, do ted jsem valil hlavne posilku a nabirani. Ale tedka bych chtel zmenu a jet posilovna+bojovy sport+beh vsecko 2x tydne. No a zajimalo by me, jestli ma cenu brat na noc pomalou bilkovinu at uz tvaroh nebo protein, dik za radu.
Gino píše:Tak trochu si říkám k čemu taková aplikace je. Krom toho, že mi to připadá už trochu děsivý stát v obchodě a vyjíždět si co všechno za éčka tam je a zkoumat to delší chvíli na mobilu, tak - co pak s tím? Nekoupit? Být o hladu?
Kvůli éčkům jsem nikdy neplašil a doufám, že nebudu z nějakých zdravotních důvodů nikdy muset. Beztak jsou (skoro) všude a všem.
PC píše:Ja vidim jako nejproblematictejsi konzervanty a sladidla (umela), i.. barviva nastesti produkty, ktere kupuju moc neobsahuji, cili z hlediska vyskytu, jsou pro me vesti problem vyse uvedene E, ktere jsou skorem vsude.
Ale to vi snad kazdy, ze ne kazde E je ee. Psal to tu uz Luen v odpovedi Ginovi. Aby se v tom clovek vyznal, muze pouzit prave ty aplikace o kterych tu sla rec....
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník