Moderátor: PC
Jamamba píše:Ha ha ha s tim mlikem me to bavi, hele nevim, kdy jsi byl naposled v Cine, ale tady jede mliko o 106, je to uplne vsude, ha ha ha. Tak jsem zvedavej, co to s nima udela!
Mej te se a a mesic se uvidime!
Jendis píše:Divili byste se,jak moc je to záhul a masakr.......snažím se,aby mi neklesl rychlostní průměr(mám tam tacháč) pod 20 Km/h.....to je sakra dřina. Prvních 14-dní jsem pravidelně zvracel........
A "TRHNĚTE SI NOHOU " .........![]()
ostropestrec píše:Na detox a klouby by ti Jendisi mohla pomoct Ganoderma lucidum aneb Reichi... nejúčinnější mají být výtrusy z té houby, ségra (obtloustlá) potom pěkně ožila... Jestli chceš zkus, ale v tom nejlevnějším co se dá sehnat ... však víš.
Jendis píše:Na to jsem si koupil koloběžku. Akorát je furt humus a kosa(a když je hezky,tak smrdím v práci). Loni jsem za léto(červenec až září) nakoloběhal přes 300 Km...
Jendis píše:Chlapi,nic jiného,než kolobrndu už zkoušet nebudu...
Jendis píše:Od doby,co si píchám injekce na klouby,docela nabírám(i když se nepřejídám-"tučko",jak říká Ucrop,jsem byl vždy- v 19-ti jsem měl 135 kg,dnes mám 97(+- autobus),ale furt nabírám) + problémy se zažíváním. Někdy je mi blbě,ať sním co sním,jindy zase ne.
Něco ohledně stravy jsem již řešil s PM,který se mne "ujal" .... nicméně,víc názorů a rad není na škodu.Nikdy.
Nebo se na to tady mám vysrat a spíše zajít k dietologovi,popsat své potíže a zkušenosti a nechat si sestavit profi jídelníček??? (Jsem typ,co se nadechne při vaření a má 2 kila nahoře).
Nejde mi ani tak o hubnutí,spíše o udržování .... pupíčku se nezbavím(měl jsem i 82 Kg,ale pupíček jsem měl stejně),s tím jsem smířenej![]()
Dík za každej tip a radu,fakt se snažím dát se nějak do kupy......život se má žít,nestačí jen přežívat
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník