Mantis píše: Náš panák se také od WCH panáků liší tím, že my máme dvě ruce nahoře a jednu ve středu, WCh má dvě ruce ve středu a jednu nahoře.

jen pro ilustraci
asi cvicime na spatnem panakovi

Moderátor: PC
Mantis píše: Náš panák se také od WCH panáků liší tím, že my máme dvě ruce nahoře a jednu ve středu, WCh má dvě ruce ve středu a jednu nahoře.
kenddar píše:Nazdárek, jednou uz tady tenhle dotaz byl ale nejak jsem si nevsiml odpovedi, tak to zkusim pripomenout nevite nekdo rozmery na dreveneho panaka, nebo stranky kde se to da najit? dik moc,cus
Mantis píše:Ivane, když píšu nahoře, myslím tím NAHOŘE. To znamená, že horní dvě ruce jsou podstatně výše než u WCH panáků a zhruba tam, kde má váš panák dvě ruce má náš jednu. Vše je samozřejmě v poměru k tomu, kdo je majitelem a cvičí na této pomůcce. Jasnější?
Mimochodem, vy ty panáke vyrábíte?
Mantis
Náš panák se také od WCH panáků liší tím, že my máme dvě ruce nahoře a jednu ve středu, WCh má dvě ruce ve středu a jednu nahoře.
Mantis píše:Sorry Ivane, až teď jsem si všimnul té blbosti, samozřejmě, že má WCH panák jednu ruku níže než zbylé dvě. Mě šlo o cekové situování rukou na panákovy.
Omlouvám se Ivane i všem co to už četli, upsal jsem se![]()
Mantis
kenddar píše:Nazdárek, jednou uz tady tenhle dotaz byl ale nejak jsem si nevsiml odpovedi, tak to zkusim pripomenout nevite nekdo rozmery na dreveneho panaka, nebo stranky kde se to da najit? dik moc,cus
Sunny píše:Chtěl bych se zeptat jestli se cvičí s panákem jenom ve Wing Chun nebo také i v Shaolin Gongfu?
MartinCZ píše:V jednoduchosti je síla, zatímco vy ho už budete mučit, my se ještě budeme muset šroubovat s třemi prackami.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků