Moderátor: PC
pm píše:a ted jeste tu chut pomerance
TongPo píše:defendu píše:...Průměrný věk v Číně je 73,18 let a v ČR to je 76,62![]()
![]()
...
No vida, stačí trochu statistiky a mýtus o dlouhověkosti, zdravém a aktivním životním stylu Číňanů, šířený u nás zejména učiteli rozličných čínských "umění", končí zadupán do prachu o cca 3,5 roku déle žijícími požírači levných uzenin z hypermarketů...Jak kruté...
pm píše:chudoba, spatna lekarska (financne nedostupna) pece, kojenecka umrtnost, umrtnost na detske nemoci, cigarety, otresna ekologicka situace, otresne pracovni podminky delniku v Cine a jinde - nic vam to nerika? vse jde do statistiky
defendu píše:PC - že by potrefená husa?
PC píše:defendu píše:PC - že by potrefená husa?
ne to je hospoda![]()
jen sem zase nechal unest a pokusil se osvetlit, ze to neni tak jednoduchy... ale v poho, zij si dal svuj "narrow minded" svetonazor. ;–)
PC píše:pm: safra pozde, ty urcite pises vsema deseti vid?
defendu píše:V Japonsku,které je na špičce v dlouhověkosti to je neuvěřitelných 82,07 a víte co?Starý lidi tady v Japanu sedí,nebo aspoň ty v městských částech, doma u bedny nebo se poflakují po supermarketech což je asi jejich největší zábava...takže zpátky na zem hoši![]()
Jinak se momentálně pohybuju a budu pohybovat v prefektuře Shiga v Japonsku
NAIA píše:PC píše:pm: safra pozde, ty urcite pises vsema deseti vid?
Podle me pm pise v kratkych intervalech![]()
Marcelo: V cem to koliduje co to pise pm a MBF? A ma MBF nejaky univerzalni cviceni nebo ty vzdycky usiji na miru danemu cloveku? Abysme to treba mohli spolecne zacvcit po grapplingu atd...
Lord_Thoorin píše:zdravím.
tedka jsou prázdniny a mám Mnoho času na cvičení + jsem ještě na narozeniny dostal od tatky expander, a takové kolečko co se mačká.
Jinak doma mám ještě jeden starší expander,2x 5kg činky,2x 2kg činky,
potom nějaké blbůstky, a hrazdu.
Můj trenér mi nedoporučil posilovat a i tady na foru mi to někdo nedoporučil, tak by mě zajímalo proč? Co se mi stane když budu posilovat na tady těchto věcech co jse vam vypsal, popřípadě co za cviky byste mi doporučili? Pokud byste zas říkali že se mám zeptat trenéra tak o prázdninách nemáme tréninky a ještě jsem se na tomto foru ptal jestli zde nejsou nějaké tréninky klidně jiného BU/BS ale nikdo neodpověděl, tak se ptám tady.
Děkuji
ukropcany píše:Ja len k tej vede - veda je fasa, ale pozor na to, že "efekty" nových vedeckých postupov sa ukážu až po desiatkach (!!!) rokov a ja radšej verím tým starým ako tým novým - majú už totiž referencie...
PC píše:Ja jen furt nechapu, kde to kdo psal (znovu te tedy prosim o odkaz na tvoreni si vlastnich statistik a daslich veci ktery tu byli uvedeny vyse.. ale vis co ani nic nepis), elegantne ses tomu vyhnul.....
Btw, kolikrat jsi tam byl, v Cine? Na zaklade par cisel ze statistik o ty zemi vis vsecko a vsem jsi to pekne osvetlil, ja se zase muzu divit, jak to, ze v Japanu este nekdo stastne zije, dyk maj prece nejvyssi cisla v poctech sebevrazd na svete, jak muze nekdo ve statech vubec vyjit bez vesty na ulici, kdyz maj prece nejvyssi pocet vrazd strelnou zbrani na svete ...![]()
Delat si svetonazor podle statistiky, to neni muj salek kavy, ja spis nejdriv jedu, pobudu, udelam zkusenost a pak mluvim
Nic koncim, tenhle topic je o necem jinem, ostatnim se omlouvam, za plevel.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník