Moderátor: PC
"cvicim, nedela mi to dobre, hejbu se hur a hur, diky za rady, ale budu to cvicit dal, nebude mi to delat dobre, budu se hejbat hur a hur...
derbin píše:nazdar,
zajímal by mě názor vás povolanějších na tenhle produkt, popř. jestli s tím nemá někdo z vás zkušenost...
může na tom něco být nebo je to jenom další blbina??
http://www.kafe.cz/chci-byt-zdrava/pohy ... -1367.aspx
dik
pm píše:nemyslim zrovna chodit tam na treninky, v tom moc smysl nevidim, ale na tazich vseho druhu by (nejen) zapasnici rozhodne pracovat meli - vertikalni, horizontalni, s vytacen, z rozdilnim zatizenim obou ruk etc. pro zapas a jakekoliv bu nutnost
mylsim si ze TRX neni tak univerzalni vsespasny nastroj (zadny neni), ale je to rozhodne dobrej nastroj
nemá o bodybuildingu ani tucha, že bodybuilding je izolace je blbost jak vrata.Kdo něco ví o bb tak se směje.pm píše: jednim z velkym omylu, korenicich v bodybuildingu, je izolace svalu
pm píše: nikdo nerekl ze press je na strike, na to se cvici swingy, cleany a snatche, a to ne kvuli rukam, ale generaci sily z hamstringu, hyzdovych svalu, kycli, zad
RUNAR píše:nemá o bodybuildingu ani tucha, že bodybuilding je izolace je blbost jak vrata.Kdo něco ví o bb tak se směje.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník