pm píše:wille, odvolavam co jsem odvolaldyk pises uuuuplne neco jinyho nez predtim chlape! sorry, ale na me to dela dojem ze v tom sam nejak nemas jasno...
![]()
Toman - uz jsme to zkouseli, jednani na levacku, doufam ze se s dovozem dostaneme na min. srovnatelnou, spise lepsi cenu, a lepsi kvalitu!
RUNAR: Powerlifting, bodybuilding, olympijsky vzpirani, tri jiny svety - co vypada jako totez, neni totez - jinej cil, jina metodika - svaly, max. sila, vybusna sila. skladnik ve sroubarne taky pracuje se zelezemsouhlasim s nazorem mnoha "zelezaru", ze bodybuilding je to nejhorsi, co se prihodilo silovemu treninku. vzpirani, powerlifting - neberu komplet, ale velkej respekt
Já v tom jasno mám, ale z tebe mám dojem, že jsi spíše teoretik než-li praktik. To bych tě chtěl vidět, jak dřepuješ s nakládačkou, běháš, strečuješ, skáčeš přeš švihalo, spáruješ, atd. do 80, to bys musel být terminátor. Tělo má určité limity, což už dávno věděli i staří mistři. Já už nejsem nejmladší, ale ňáký železo jsem odtahal, takže moc dobře vím o čem mluvím. Jinak tu vytrvalost, která jak ty tvrdíš nestačí s čímž se dá do určité míry, ale opravdu jen do určité míry souhlasit a může to být relativní, tak byla uplatňována už za Funakosiho, kdy se cvičilo do padnutí, takž nějak tak. Když se podíváš na staré fotky dávných karateků, tak to žádné sušinky nebyli a na, to že anabolika v té době neexistovala jim můžou dnešní kulturisti jenom závidět.