Moderátor: PC
Gino píše:Pro mě tito také nejsou sypači. Já za sypače považuji uživatele AS, jenže mezi veřejností je sypač spíše ten, co si po tréninku vypije gainer, nebo proteiňák, či si před tréninkem dá něco na povzbuzení (creatin, kofein, taurin etc.)... tomu právě osobně nerozumím a přijde mi to celkem krátkozraké.
ved kurva staci zacat cvicit a telo sa zapne samo, alebo???
sam za seba hovorim: keby som si po treningu dal gainer, alebo proteinovy koktejl, mal by som pocit, ze som ojebal sam seba.
cohen píše:mozno si robil prieskum na nejakej divnej vzorke verejnosti
cohen píše:keby som si po treningu dal gainer, alebo proteinovy koktejl, mal by som pocit, ze som ojebal sam seba. nehovoriac o povzbudeni pred cvicenim
cohen píše:samozrejme, nezivim sa svojim telom, cvicim pre zdravie a preto,lebo ma to bavi. chapem, ze ked niekto musi makat pre zivobytie, alebo je fanatik, tak ho system ponuky a dopytu prinuti "sypat"
ukropcany píše:EDIT - je tu ešte jedna vážna vec - kopa ľudí, čo papá dobroty si neuvedomuje, že ich kostra je postavená na určitú hmotnosť a keď sú o 20-30 kilo ťažší a ich kostre to nikto nepovedal, tak majú veľmi, ale ozaj veľmi často problémy s rôznymi zlomeninami - to sú tie polámané holene po kopoch do krytu... polámané záprstné kosti na rukách apod...
cohen píše:vcera som bol pozriet u pm v telocvicni, siel som tam s tym, ze pokecame, zacvicime s kettlami, poradi mi s mojimi neohybnymi clenkami...
vojdem dnu a co nevidim! novucicke nablyskane stroje a lavicky, jeho studenti benchovali odusu... potom dorazil aj luen, dal si tiez par serii, fakt som cumel jak puk.
ale kettlebelly tam boli tiez. polystyrenove....
cohen píše:vcera som bol pozriet u pm v telocvicni, siel som tam s tym, ze pokecame, zacvicime s kettlami, poradi mi s mojimi neohybnymi clenkami...
vojdem dnu a co nevidim! novucicke nablyskane stroje a lavicky, jeho studenti benchovali odusu... potom dorazil aj luen, dal si tiez par serii, fakt som cumel jak puk.
ale kettlebelly tam boli tiez. polystyrenove....
cohen píše:pm: este raz vdaka za skvele rady a tipy, bolo mi potesenim a statnym sviatkom
cohen píše:Gino píše: K tématu: co to vlastně podle vás je sypání a chemie? Je pro vás "sypač" i ten, který pije proteinové, či jiné koktejly, užívá přípravky na spalování tuků a nějaké aminokyseliny? Pokud ano, tak proč?
Pre mna ano. A preco? Pretoze je to barlicka, ktoru nie je nutne pouzivat, ale "sportovci" ju praktizuju z cirej pohodlnosti a neochoty "trpiet". Proste len menej ucinna chemia a doping. Chcel by som vidiet ich vykony, keby vysadili aj tuto formu pomoci organizmu.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník