Moderátor: PC
Sin píše:ahoj, je tu nekdo, kdo se o tohle zajima? Videl sem to ted na jednom seminari a moc moc me to zaujalo. Nemohl by mi nekdo pro zacatek doporucit nejakou kvalitni literaturu nebo clanky na netu?
zbek píše:Reiki i kravmaga se mě jeví jako strašně předražene , jedou dost komerčně. Nevím zda reiki vubec funguje a vubec nechapu zasvěcení na jedné straně mě to laká , ale zas nechci vyhodit hafo peněz za nějake mrmlaní
hellas píše:zbek píše:Reiki i kravmaga se mě jeví jako strašně předražene , jedou dost komerčně. Nevím zda reiki vubec funguje a vubec nechapu zasvěcení na jedné straně mě to laká , ale zas nechci vyhodit hafo peněz za nějake mrmlaní
Mě by zajímalo, na jakým principu reiki vúbec "funguje"
daudi píše:hellas píše:zbek píše:Reiki i kravmaga se mě jeví jako strašně předražene , jedou dost komerčně. Nevím zda reiki vubec funguje a vubec nechapu zasvěcení na jedné straně mě to laká , ale zas nechci vyhodit hafo peněz za nějake mrmlaní
Mě by zajímalo, na jakým principu reiki vúbec "funguje"
Reiki je energie. Pokud se ptás na principy, je to, jako jakákoli jiná energie. Ale ty se asi ptáš jestli to EXISTUJE:)))))) a takový otázky mají jen a pouze individuální odpovědi. Kvantová fyzika funguje i v tomhle:))) tzn....pozorovatel ovlivnuje pozorované jen tím, že pozoruje:)))))) good luck
Reiki je energie. Pokud se ptás na principy, je to, jako jakákoli jiná energie. Ale ty se asi ptáš jestli to EXISTUJE:)))))) a takový otázky mají jen a pouze individuální odpovědi. Kvantová fyzika funguje i v tomhle:))) tzn....pozorovatel ovlivnuje pozorované jen tím, že pozoruje:)))))) good luck
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků