Moderátor: PC
Vcelar píše:Bolest je jen ve tvé hlavě a dá se vydržet. Pokud trénuješ s rozumem, tj. kopeš do pytle nikoliv do betonu či železa, neměl bys na bolest příliš brát ohled. Ber bolest jako povzbuzení k silnějším kopům
ukropcany píše:Vcelar píše:Bolest je jen ve tvé hlavě a dá se vydržet. Pokud trénuješ s rozumem, tj. kopeš do pytle nikoliv do betonu či železa, neměl bys na bolest příliš brát ohled. Ber bolest jako povzbuzení k silnějším kopům :-)
Toto dúfam len sranduješ...
už si někdy slyšel o únavový zlomenině?Vcelar píše:ukropcany píše:Vcelar píše:Bolest je jen ve tvé hlavě a dá se vydržet. Pokud trénuješ s rozumem, tj. kopeš do pytle nikoliv do betonu či železa, neměl bys na bolest příliš brát ohled. Ber bolest jako povzbuzení k silnějším kopům
Toto dúfam len sranduješ...
Ne, proč? Kdybych měl přestat kopat jen proto, že mám otlučené holeně a bolí mě, tak bych toho moc nenatrénoval.
Rimmer píše:už si někdy slyšel o únavový zlomenině?
ukropcany píše:4Vcelar - Ty máš na mysli asi trošku inú bolesť ako mám ja na mysli - som si nakopol pri sparingu vo februári holeň (mal som v nej asi 1/2 cm hlbokú preliačinu). Následne som s tým asi mesiac trénoval pričom to skončilo tak, že sa mi tam spravila asi 10 cm v priemere 1 cm vysoká kravina, ktorá mi po 2 mesiacoch pauzy konečne zmizla. Suma sumárum => 1 mesiac bolesti + 2 mesiace pauzy => 3 mesiace v prdeli. Keby som si dal 1 mesiac pauzu, tak som v pohe. Frštésťdu? Dnes tam mám asi 3 x 0,5 cm novej okostice či jak sa to volá...
Vcelar píše:Když už jsme u toho, jak otloukáte holeně aby si zvykly?
My se normálně okopáváme, jeden kope lowkick, druhej kryje holení.
Slyšel jsem něco o tření holeně bambusovou tyčí, nebo lahví se zmrzlou vodou, je to k něčemu dobrý?
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků