Moderátor: PC
Kid píše:Chtěl bych se zeptat jak často trénovat a jak často odpočívat. Někteří lidi mi tvrdí že trénovat každý den jen s jedním dnem odpočinku je moc, je to pravda?
Kid píše:Chtěl bych se zeptat jak často trénovat a jak často odpočívat. Někteří lidi mi tvrdí že trénovat každý den jen s jedním dnem odpočinku je moc, je to pravda?
Lada píše:otázka jak a co trénuješ, jak moc...nic jsi k tomu nenapsal tak težko radit...
každopádně je to tak jak psal Luen
choze píše:takto tazko radit. neviem kolko mas rokov, co chces tymto treningom dosiahnut. beh-vytrvalost ... to znamena kolko km? za aky cas? posilovna? co tam cvicis? ako mas rozvhrnuty cvicebny plan? robis este nieco okrem toho co si napisal? co je to "technika"?
sledujes si nejako zlepsenia? pises si nejaky "dennik"?
Kid píše:Trénuji takto
pondělí: běh (vytrvalost),
úterý: posilování,
středa: běh (vytrvalost),
čtvrtek: posilování,
pátek: jenom stréčink (ten dělám samozřejmě každý den),
sobota: běh (sprinty),
neděle: technika
ukropcany píše:Keď sa zraníš, tak sa zraníš na mieste, ktoré otužené nemášSkateordie píše:Mna by zaujimala ina vec. Je mozne cas regeneracie skratit??? Myslim vsak regeneraciu zraneni. Napriklad ked sa otuzuju niektore casti tela, ked sa to robi pravidelne, tak je regeneracia kratsia???Darmo máš otuženú holeň, keď si nakopneš sval zvonka holene, darmo máš otužené hánky, keď palcom udrieš do lakťa apod. Aj najlepší fighteri na svete sa po niektorých8 zápasoch dávajú dlho dohromady...
Skateordie píše:to Ukropcany a Luen: hmmm, dakujem, jasne, ale mozem svoju regeneraciu urychlit bez sauny a pripravkov, ked sa stale dana cast otuzuje???
ly píše:Migli, super prispevok.Uplny suhlas vo vsetkych bodoch.
Zaujimalo by ma, najma ti, co sa venujete otlkaniu a otuzovaniu castejsie, pouzivate pri regeneracii aj nejake dit ta pripravky? Nechcem presne recepisy (i ked samozrejme len potesia), kazda skola si tieto veci zvycajne nechava pre seba. Len ma zaujima, ake s tym mate skusenosti.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků