No, tak domnivam se, ze nejjednodussi a nejucinejsi je cpat se ceckem (vitamin C). Na krvaceni jsem taky hodne trpel. Nejhorsi byla zima, kdy clovek casto smrka a me vzdycky tekla krev. Stacilo fakt malo.
Samozrejme, ze co jsem zacal boxovat, mel jsem s tim taky velkej problem, pac jsem dostal na cumak a hned to teklo. Teklo a blbe se to zastavovalo.
O vypaleni zilek jsem taky uvazoval, ale dodnes jsem na tom nebyl, ponevadz mi vitamin C pomaha naprosto dostatecne. Od te doby, co ho dopuju (cca 500mg denne - cetebe, postupne uvolnovani - staci), tak mi krev netekla ani jednou. Jenom ji obcas ucitim v nose (jeji specificky pach), ale netece.
Na treninku obcas sparuju s jednim klukem, kterej mi vzdy nehorazne nalozi a jediny plus, ktery v tom vzdycky vidim je ten, ze dostanu nekolik primejch na frnak a krev mi netece.
Pred necelymi dvema tydny jsem se dokonce s jednim borcem tohoto fora (Pando

) pri sparringu srazil hlavama. Resp. u nej to byl vrsek cela a u me nos. Vysetreni ukazalo, ze nosanek mi trosku popraskal po obou stranach a presto mi neukapla ani kapka krve.
Takze cecko fakt doporucuju.