Zdar,
ja bych te spise poslal....k Du Fu Kunovi. Je sice v Praze (mozna jezdi aj po republice, netusim), ale z vlastni zkusenosti vim, ze ti spise pomuze on.
Pred cca 4 mesici jsem si zranil rameno. Moje sportovni lekarka me poslala k primari ortopedie, ktery mi tam napichal ihned protizanetlive latky a kdyz se to nezlepsovalo, tak me pak teprve poslal na rentgen. Ten nic neukazal, tak me poslal na dalsi rentgen, tentokrat krku. Ten v zasade take nic neukazal, tak me poslal do Monady (fyzioterapeuti s velice dobrou povesti), kteri me meli v peci dalsi tri tydny a.....zadne zlepseni (a navic si nemyslim, ze vedi, co delaji...). Proto jsem se spojil s Pavlem Mackem, ktery mi dodal Dit Da Jow, coz prechodne pomohlo daleko vice nez vsechny predchozi pokusy dohromady. Jenze pak se to znovu objevilo (protoze jsem kokot, kterej nemuze chvili cvicit s mensi zatezi) a tak jsem prisel na Du Fu Kuna. Chodim k nemu uz treti tyden a rameno je jiz prakticky v poradku. Hlavni je, ze poznal po cca 15 vterinach, co mi je a hned po prvni procedure jsem citil znatelnou ulevu. Asi to je tim, ze krome leceni take dela bojovky, takze podobny typ zraneni ma asi zmaknute.
Co ja vim, tak fyzioterapeuti se spise snazili posilit vsechny okolni svaly, aby ulevili rameni (natrzeny bicepsovy upon), ale fakticky to neresilo muj problem....
Asi jsem ti moc nepomohl, co? Tak prijed do Prahy a bude to zakratko dobre