Moderátor: PC
Lord_Thoorin píše:Zdravím prosím Vás, je mi 13let a už nějakou tu dobu (asi 6měsíců) pravidelně každý den (až na pondělí a středu kdy máme trénink)trénuju na box. pytli a na mojich rukách to jde znát, já byl rád, aspoň každý viděl že dřu, ale dnes mi trenér říkal, že když hodně roste není moc dobré trénovat na pytly, že to hodně ničí klouby, nedoporučuje v tom věku ani posilovat (pouze s vlastní vahou),a, že na pytly ztrácím techniku, že mám na něm tendenci jet hák, no tady mi to nevadí protože to je mým cílem jet i háky zvedáky apod. a říkal, že to už není karate ale box. což se mi moc nezdá, protože i v karate se běžně používají háky a zvedáky.Tak mi prosím poraďte běžě cvičím s rukavicemi pytlovkami. Jinak už moc nerostu do nedávna jsem vyrostl klidně 6 cm za 3 měsíce a tedka jsem se zastavil na 178cm a za 2 měsíce jsem ani trochu nevyrostl (což mě velmi potěšilo).
prosím o rady apod.
děkuji
luen píše::lol: Znovu opakuji, ze pokud mas normalni pytel, treba jako je tento http://www.piransport.cz/boxersky-pytel-konus.html a nebo neco obdobneho, tak si klouby (rozumej skelet atd...) nenicis. Neco jineho je, pokud bouchas do pytle made in home a misto normalni vyplne v nem mas treba pisek, kterej se pomalu premenuje v beton. Ve 13 letech, pokud cvicis 1/2 roku (cili jeste nemas bombu), na normalnim pytli ... proste nesmysl.
Jsou to bullshityJedine co si jako zacatecnik na pytli znicis, je kuze, protoze si ji spalis/odres.
Takze bandaze, pytlovky, 200,-korun a zajdi na trenink boxu ... Kdyz ja chodil na stredni, tak nas zase strasili tim, ze po sexu chytime pohlavni nemoc a nebo bude slecinka v jinaci, drive se strasilo hrichem a bozim trestem ... Nebudme stado, nepapouskujme kraviny a nekladme si zbytecne prekazky tam, kde jich neni treba
Pytel je nejstarsi a nejrozsirenejsi aparat napric vsema bu/bs, tak z nej nedelejme polednici na straseni deti a dospivajicich
Lord_Thoorin píše:63kg
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník