Moderátor: PC
Plamen píše:Zdravím,
zkusím tady poprosito radu, myslím ,že u se někdo setkal s podobným zraněním, nebo je mezi Váma možná doktor nemyslím ,,doktor,, s jakými sem se setkal.
Pře nějakým i á měsícemi jsme na tréninku při lapování pocítil bolest ruky, šel jsme domů, dal si véču a šel spát. Ráno jsme se nemohl opřít o pravou ruku-děs!!Lékař naordinoval dlahu 14 dnů---nic moc...ale dlahu už jsme nechtěl.3 měsíce pauza, nastalo zlepšení, chtěl jsme jít zase zkusit trénik a v poho.Po pár týdenech zase!!!Při nástupu na takedown jsme špatně podebral nohu a zase ta bolest v zápěstí. ted už tak 4 měs. klid ale jedu jen pytel.
Četl jsme že t můžou být vazy v lokti ,ale žádný armbar nebo nějakou utahlou techniku si nepamatuju.
Fyzioterapeut nezabral, lampa, masti taky ne. Klid defacto taky ne.
Tak co s tím????Díky
Plamen píše:Díky za tip zkusím mu napsat (Chrobi).
Já se ted na rukou vzepřu, zvedám činky, ale nedávno jsme začal po delší pauze klikovat pravidelně a ohlá ruka v zápěstí při klicích tomu neděla dobře a zase to pobolívá(kliky na kloubecch je jen ojebání problému)
Nejhorší je že to není nateklé, rudé, zhmožděné- žádné příznaky a zánět co se opakuje při stejných pohybeh to asi bude stěží.
Obstřik jsme zvažoval, fyzioterapeut mi ho nedal, měl jsme rehabky - bez výsledku,
ale štve mně že nevím kde je příčina problému, jestli to je loket,předloktí, slabé zápěstí,posilovna- přetížení, nebo vazy???A není nic hmatatelného od čeho se odrazit abych vyřešil příčinu bolesti a ne až samotnou bolest, tak že nebudu půl roku bouchat a pak zase a zase s zase....
NOKT píše:Plamen píše:Díky za tip zkusím mu napsat (Chrobi).
Já se ted na rukou vzepřu, zvedám činky, ale nedávno jsme začal po delší pauze klikovat pravidelně a ohlá ruka v zápěstí při klicích tomu neděla dobře a zase to pobolívá(kliky na kloubecch je jen ojebání problému)
Nejhorší je že to není nateklé, rudé, zhmožděné- žádné příznaky a zánět co se opakuje při stejných pohybeh to asi bude stěží.
Obstřik jsme zvažoval, fyzioterapeut mi ho nedal, měl jsme rehabky - bez výsledku,
ale štve mně že nevím kde je příčina problému, jestli to je loket,předloktí, slabé zápěstí,posilovna- přetížení, nebo vazy???A není nic hmatatelného od čeho se odrazit abych vyřešil příčinu bolesti a ne až samotnou bolest, tak že nebudu půl roku bouchat a pak zase a zase s zase....
Právě. Já bych se možná nedivil, že to prostě jednorázově přetížíš a pak je problém
Plamen píše:NOKT píše:Plamen píše:Díky za tip zkusím mu napsat (Chrobi).
Právě. Já bych se možná nedivil, že to prostě jednorázově přetížíš a pak je problém
Možné to je ,ale proč to dřív nebylo a ted jo??
marcelinho píše:Na silu uchopu ako radili chalani Ketlebells ale pre mna osobne lepsie posilnenie uchopu zavesit Judo kimono na hrazdu a izomotricky drzat , popr zhybovat plus tie kettlebely.. Ak si grappler jednoznacne pritahy za kimono, je to specificky druh posilnovanie presne cieleny pre danu cinnost. Robia to v kazdom okresnom Judo klube, plus kopec inych veci
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 2 návštevníků