filmy

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod chonglee » stř 08. pro, 2004 22:46

dík za radu,ale u shipping adress se mi nepodarilo vyplnit jinou adresu než do usa.billing address jsm nenašel,u kreditky by to šlo.prokousal jsem se o kus dál,ale pořád do finále daleko.nevíš teda náhodou jestli to skutečně posílají zdarma,a kolik si účtuje banka za převod?tyhle dvě položky by mohli značně ovlivnit celkovou cenu.díky a ahoj.
chonglee
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

POMOOOC PLEASE

Příspěvekod Anonymní » stř 08. pro, 2004 23:01

Sháním film 36.KOMNATA SHAO-LINU, ...a ještě k tomu byly nějaké dva související, jenže tam už si vůbec nepamatuji název :(
Film jsem neviděla10LET!! a moc ho oužím sehnat..Poradí někdo??
DarjaXxX@centrum.cz ; ICQ:297355030(vzheldem k velkému šíření virů, akceptuji a autorizuji pouze uživatele s nějakou už zaslanopu zprávou.děkuji!)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 09. pro, 2004 9:46

Objednával jsem minulej tejden 4 DVD asi za 45 USD a poštovný tam nebylo žádný... Co se týče poplatků v bance tak to záleží na nich... spíš se informuj tam, ale nemyslím si že to bude až tak závratná částka..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod chonglee » čtv 09. pro, 2004 22:23

co se poplatku týká nevim jak u karty,ale u u bakovního převodu např do německa je to cca 200-250kč od naší banky a 6-8eur od cizí banky který ti strhnou dodateně.to je třeba 20usd proto ten dotaz.zítra to teda zkusím vyplnit a uvidim,když tak se jěště ozvu.zatim ahoj.

pro darju
intersonic znovu vydal 36 komnat šaolinu,loni jsem vhsku dostal k vánocum.tuším,že ji ježíšek koupil za pětikilo v tesku.jinak ty ostatní souvisí asi akorát podobným názvem.obsahem se ale žádnej ani nepřibližuje... .pozor kvalita filmu té vhsky je stejná jak před těmy 10lety.tak mi když tak napiš soukromou zprávu.
chonglee
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: POMOOOC PLEASE

Příspěvekod pavela » pát 10. pro, 2004 5:58

Darja píše:Sháním film 36.KOMNATA SHAO-LINU, ...a ještě k tomu byly nějaké dva související, jenže tam už si vůbec nepamatuji název :(
Film jsem neviděla10LET!! a moc ho oužím sehnat..Poradí někdo??
DarjaXxX@centrum.cz ; ICQ:297355030(vzheldem k velkému šíření virů, akceptuji a autorizuji pouze uživatele s nějakou už zaslanopu zprávou.děkuji!)

Jenom pro informaci, koupil jsem si teď všechny tři filmy z této série tady v Pekingu na DVD a zjistil jsem, že jsou průměrně o půl hodiny delší. Verze který běžely v Čechách byly těžce prostříhaný, vlastně tam zůstaly akorát souboje. Jinak mám rád filmy Liu Jia lianga a jeho bráchy Liu Jiahui. Mám i Shaolin Yu Wudang nebo Shaolin Yu Ninja. Je to klasika a opravdový kungfu, ne ubohý letecký dny dřevěnejch antikungfuherců.(Chow Yunfat,Zhang Ziyi a další neumětelové...)
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » pát 10. pro, 2004 9:14

Liu Jialiang (Lau Galeung) je muj sibaak, jeho otec Lau Jaam studoval u Lam Saiwinga. jeho filmy patri k tomu nejlepsimu, co jsme kdy videl - je tam spousta Hungga, a spousta dobryho gf.

kdyz jsem byl ted v Hongkongu, domlouval jsem si s Lau Galeungem obed, ale byl busy a tak se ta nakonec neuskutecnilo.

poridil jsem v HK_v Cine vetsinu jeho filmu, vychazeji ted digitalne remasterovane verze na DVD, a jak pise Pavel, jsou minimalne o pul hodiny delsi.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » pát 10. pro, 2004 10:08

Darja: 36.komnata shaolinu se da stahnout z youceff.torrent.com pod nazvem master killer. Je to sice anglicky nadabovane, coz by mohlo fajnsmekrum vadit, ale jinak kvalita obrazu docela ujde.
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pát 10. pro, 2004 13:15

Chov Yun Fat :lol: mal radsej zostat pri drame, alebo pri strielackach.
Ale takych hercov - bojovnikov :wink: je viac....
all:Ako sa volaju tie ostatne 2 filmy s tej serie ? Teda myslim okrem 36 komnat Shaolinu. (su to tie 2, co spomenul Pavela?) dik
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 10. pro, 2004 13:38

Česky to myslím bylo 36 Komnat ©aolinu, Gigant ©aolinu, Mistr ©aolinu.... nebo tak nějak.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ninja » pát 10. pro, 2004 15:20

ja som skor nasiel nieco ako return to the 36 chamber of shaolin a dalsie neviem ako sa volaju
naše ruky sú dvere neprepúšťajúce nepriateľa a naše nohy kladivo, ktoré ho môže zabiť.
Ninja
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 10. pro, 2004 17:33

Masta_online píše:Česky to myslím bylo 36 Komnat ©aolinu, Gigant ©aolinu, Mistr ©aolinu.... nebo tak nějak.

asi se to tak jmenovalo,ale klidně zkuste videopůjčovny,kde neprodávaj starý kazety,vyhrabal jsem takhe pár starech klasik o kterejch jsem myslel,že už nikdy neuvidim.i když některý filmy s šaolinem v názvu byly dost otřesný... .

to placení kreditkou do zahraničí má bejt zdarma.

chonglee
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WT_Martin » pát 10. pro, 2004 18:06

Rebelové vyměkli, Amerika je za rohem,
co nemám to si objednám, východ podchodem,
štěstí do třech týdnů ze zásilkové služby,
tisíce děkovných dopisů jen jeden chybí

Chce-li nekdo The 36th Chamber of Shaolin a ma-li rychle pripojeni, muzu nasdilet a vymenit za neco jineho. :-) Shanim ted predevsim "Wu guan" (Martial Club/Instructors of Death) z r. 1981.
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
linie: klášter Siulam - Jisin simsi - Hung Heigun - Luk Achoi - Wong Taai - Wong Keiying - Wong Feihung - Lam Saiwing - Lam Jou - Lam Jansing - Pavel Macek
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » ned 26. pro, 2004 16:28

nejlepší filmy... a co nejlepší české filmy s b.u. nebo spíš the best of souboje :wink: třeba Tumpach vs. Koudelka

Obrázek

http://meteleskublesku.cz/media/12/snd/12.mp3

Patrik

P.S.
Jenom vtípek :wink: nebudem se pouštět do žádnejch větších akcí...
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 26. pro, 2004 19:44

Pěkný souboj na nože je ve filmu :arrow: Je třeba zabít Sekala....hodně věrohodně udělané :!:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: filmy

Příspěvekod Clodman » pon 27. pro, 2004 11:42

Anonymní píše:jake je vase best of - nejoblibenejsi filmy s tematikou bojova umeni?

Ja mam nejradsi filmy s van Damem, ikdyž většina snímku je dosti průměrná. Dále se mi líbí filmy se Segalem ale nikdy sem neviděl žádný film s Brucem Leem, můžete mi nějaký doporučit- a kolik by stál na VHS nebo DVD?Díky za odpovědi.:)
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Clodman » pon 27. pro, 2004 11:43

patrik píše:nejlepší filmy... a co nejlepší české filmy s b.u. nebo spíš the best of souboje :wink: třeba Tumpach vs. Koudelka

Obrázek

http://meteleskublesku.cz/media/12/snd/12.mp3

Patrik

P.S.
Jenom vtípek :wink: nebudem se pouštět do žádnejch větších akcí...

Halt, zřejmě slušnej oddíl.:)
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Picard » ned 09. led, 2005 20:05

Moje hodne oblibeny samurajsky filmy, neni primo pouze o BU, ale nejaka bitka tam vzdycky je :-)

(bez poradi)

Sanjuro (bozi Iai)
7 samuraju (netreba popisovat)
Hidden Fortres (je tam hodne husty souboj na kopi)
Zatoichi (taky bozi Iai :) )
Magobei (tak tohle je bomba, hodne super souboju )
Seppuku
Rahomon
Kagemusha
Shogun (tady toho moc neni)
Twilight Samurai (Taky hodne moc povedena vec, souboje s kratkym mecem)
Naposledy upravil Picard dne ned 09. led, 2005 20:08, celkově upraveno 1
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » ned 09. led, 2005 20:06

Picarde, a nemohl bys nějaký poskytnout? :-))
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » pon 10. led, 2005 8:41

all:Ako sa volaju tie ostatne 2 filmy s tej serie ? Teda myslim okrem 36 komnat Shaolinu. (su to tie 2, co spomenul Pavela?) dik[/quote]

2Raduz: v originale ( mam to pred sebou ) se ty dalsi dva jmenuji Return to the 36th Chamber ( rok 1980 ) a ten posledni je Disciples of the 36th Chamber (19840).
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WT_Martin » pon 10. led, 2005 13:48

36th Chamber of Shaolin (The Master Killer), r. 1978
- v orig. Shao Lin san shi liu fang
Return to the 36th Chamber (Master Killer II), r. 1980
- v orig. Shao Lin ta peng hsiao tzu
Disciples of the 36th Chamber (Master Killer III), r. 1985
- v orig. Pi li shi jie
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
linie: klášter Siulam - Jisin simsi - Hung Heigun - Luk Achoi - Wong Taai - Wong Keiying - Wong Feihung - Lam Saiwing - Lam Jou - Lam Jansing - Pavel Macek
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...