RUNAR píše:Jendis:
Od nás z oddílu několik kluků, jména ti nic neřeknou, snad jen Honza Přibyl, byli Mělnickou pobočkou našeho oddílu...player ho zná.Potom můj trenér Jan Pechan a nějací žáci Nakayami(třeba Hideo Ochi )a žáci jeho žáků co jsem osobně viděl.
Pak dva žáci pana Nishiyami: Sinha a Wlodzimierz Kwieciński
Teď jsem na řadě já: Co ty víš o Karate u koho a jak dlouho si cvičil?
Viděl si osobně nějaký špičkový japonský karatisty?
Jendis píše:RUNAR píše:
Jendis:
Taky jsem to nemyslel nijak ošklivě, zajímalo mě u koho jsi cvičil.
OK....cvičil jsem pod p.Hrdličkou,který(tohle teda jen tuším) cvičil pod Stupkou a Gachulincem,když byli v Jihlavě.....pak jsem tak nějak koketoval se vším možným,mrcasil se s lidma(cross-style sparring) a pak se na čas ke karate zase vrátil......ale zdraví neslouží.....před dvouma rokama jsem toho nechal zatím nadobro.Ani teď už rok nešermuju...nejde to.....
Peťa Svoboda momentálně udělal zkoušky na 1.dan(začínal pod senseiem Stelým tak nějak odznova),vede v Jihlavě školu a jezdí neustále po nějakých akcích a seminářích......
http://karate.ji.cz/welcome.htm
druss píše:
a co Luděk Čiba ?? nebo Patrik Pech ?? ti jsou ITKF a Čibák byl prý solidní mlátička ??
RBR píše:druss píše:
a co Luděk Čiba ?? nebo Patrik Pech ?? ti jsou ITKF a Čibák byl prý solidní mlátička ??
Přišel si s křížkem po funusu. Už jsme se na ně Jendise ptal. Čibák býval dobrý, ale mohl být lepší měl kapku nestabilní emoce, nechal se vytočit.
RBR
RBR píše:Jendis píše:ne,Shotokan.....Kluky znám taky,Ti cvičili pod Csibou......kdysi.....a u nich jsem netrénoval.
To je pravda. Co Csiba, cvičí ještě? jednu dobu do toho dost šlapal, pak se nějak vypařil.
RBR
RBR píše:druss píše:
Přišel si s křížkem po funusu. Už jsme se na ně Jendise ptal. Čibák býval dobrý, ale mohl být lepší měl kapku nestabilní emoce, nechal se vytočit.
RBR
Gino píše:Jenom mi prijde, ze tu obcas placas nesmysly
Gino píše: Takze kdyz to vezmes kolem a kolem, neni mezi nami az tak velkej rozdil, co se "karate expertismu" tyka.
druss píše:
hel e zrovnal ten kwiecinksi moc eso neni al ema dobreho žáka Piotra Kulcinskeho ten je dobrej a ma super ducha zžádné místo pro ego jinak je ještě dobrej Justo Gomez
Gino píše: pak ma tvoje desna obhajoba karate skoro opacny efekt, nez bys rad
RUNAR píše:druss píše:
hel e zrovnal ten kwiecinksi moc eso neni al ema dobreho žáka Piotra Kulcinskeho ten je dobrej a ma super ducha zžádné místo pro ego jinak je ještě dobrej Justo Gomez
Konkrétně na základě čeho si to myslíš že Kwieciński není eso??
pucmaz píše:ukropcany píše:pucmaz to sekol správne... je to militantný karateka...
Pozor, to ja nenapsal (protoze si to ani nemyslim)
ukropcany píše:4rbr - si všimni kto s čím začal a je to...
Ale nemusíš sa ostýchať... Mrkající ja Ti to úprimne prajem, hádam sa Ti podarí vyprodukovať karatekov, ktorí nebudú dostávať od každého thaiboxera 3. výkonnostnej triedy (ako som ja) kapky... Koulející očima
Okrem toho, vaše debaty o karate technikách (ktoré už by jeden čakal, že budete vedieť) nie sú tiež zrovna strašne interesatntné, hlavne keď na 2. strane zistíte, že sa neviete zhodnúť vôbec na ničom z toho, čo ste kde vyčítali (s ohľadom na slabú vlastnú prax) a potom padne vlákno do zabudnutia... stalo sa neraz... takto je to aspoň sranda... aj keď OT... baviť sa totiž o technikách je asi tak zmysluplné, ako BU vs. BS... ale na rozdiel od vašej témy, ja tú moju nijako životne vážne neberiem
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků