Low píše:a jestli někdo tvrdí že žijeme v policejním státě tak ať si zajede právě do GB..a bude koukat co je to policejní stát.
Ji31 píše:jj, kolektivní blog je dobrej nápad. Zřidit ho a každej pod svým jménem psát....nešli byste do toho?
Ji31 píše:Navrhněte někdo doménu, nějakej freehosting?...
Jakej systém ale použít?...
Gino píše:To jsem tedy zvedav, jak se vam bude darit a jak dlouho vam nadseni vydrzi. Aby nejaka kolektivni vec prezila bez hadek a rozbroju, tak to asi bude chtit vazne pekelnou davku tolerance) No, uvidite...
Jinak ja na svem blogu zalozil novou sekci, ktera bude venovana prevazne Japonskemu jazyku (prevazne z lingvistickeho hlediska)... priznam se, ze tim vlastne moznost existence kolektivne psaneho blogu potvrzuji, jelikoz jsem k tomu prizval cloveka zijiciho v JPN, ale... jsou to porad jen dva lide... a to zas neni tak velkej kolektiv))
graver píše:Proč nepoužít už existující řešení na nějakém blogovém serveru? Holt by to byla jedna sdílená identita, takže by tam nakonec mohl napsat kdokoliv cokoliv, aniž by se podepsal, ale to tady může taky...
graver píše:Snažil jsem se vysvětlit, že prefabrikované blogy to neumí - jestli do toho někdo chce jít svépomocí, tak by to samozřejmě bylo lepší.
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník