Mě teda napadlo jako první, že je to nahraná komedie, což na 100% je. Tady v Číně to umí KDEKDO, ale funguje to bohužel jenom na žáky dotyčnéhomirsv píše:Derren Brown používá podprahové vnímání.
Jinak jsem se díval na to video,a napadlo mě,jestli nepoužil energii chi/ki
kik píše:k aids to je zvláštní protože tato nemoc byla zkoumaná američany jako biologická zbraň a pochybuji ,že by někdo vynalezl zbraň(vynalezl asi není správné slovo tato nemoc je běžná u opic jen byla přenesena na člověka) která by ho mohla samotného zabít tak si myslím ,že protilátka bude existovat
madmax píše:kik píše:k aids to je zvláštní protože tato nemoc byla zkoumaná američany jako biologická zbraň a pochybuji ,že by někdo vynalezl zbraň(vynalezl asi není správné slovo tato nemoc je běžná u opic jen byla přenesena na člověka) která by ho mohla samotného zabít tak si myslím ,že protilátka bude existovat
Mozna jsem te spatne pochopil, ale ty se domnivas, ze americka armada ma lek na hiv?
kik píše:madmax píše:kik píše:k aids to je zvláštní protože tato nemoc byla zkoumaná američany jako biologická zbraň a pochybuji ,že by někdo vynalezl zbraň(vynalezl asi není správné slovo tato nemoc je běžná u opic jen byla přenesena na člověka) která by ho mohla samotného zabít tak si myslím ,že protilátka bude existovat
Mozna jsem te spatne pochopil, ale ty se domnivas, ze americka armada ma lek na hiv?
Je to sice jen domenka ,ale proc by to nemohlo být mozné.Kdyz nekdo vyvíjí biologickou zbran tak urcite ji vyvine i s protilátkou . Stejne jako to ze americani nebyli na Mesíci cetl jsi o tom nekdy?
madmax píše:kik píše:madmax píše:kik píše:k aids to je zvláštní protože tato nemoc byla zkoumaná američany jako biologická zbraň a pochybuji ,že by někdo vynalezl zbraň(vynalezl asi není správné slovo tato nemoc je běžná u opic jen byla přenesena na člověka) která by ho mohla samotného zabít tak si myslím ,že protilátka bude existovat
Je to sice jen domenka ,ale proc by to nemohlo být mozné.Kdyz nekdo vyvíjí biologickou zbran tak urcite ji vyvine i s protilátkou . Stejne jako to ze americani nebyli na Mesíci cetl jsi o tom nekdy?
To provokujes nebo co? Samozrejme, ze jsem o tom cetl - a okamzite jsem se rozhodl ze je to blbost. Pulka blaznu rika, ze americani nikdy nebyli na mesici. Druha pulka tvrdi, ze tam videli mimozemstany a pokouseji se to ututlat. Ani jedno z techto tvrzeni se na 99% nezaklada na pravde. Stejne tak je pitomost, ze by americka armada mela lek na hiv. Nechci v tehle divne diskuzi rozebirat proc si myslim, ze je to blbost, ale tech duvodu je spousta.
Precti si neco o Occamove britve.
kik píše:"Samozrejme, ze jsem o tom cetl - a okamzite jsem se rozhodl ze je to blbost"
Můžeš se přes všechno přesvědčení mrknout na pár amerických filmů a zamyslet se nad tím? http://911.yweb.sk/filmy.htmlmadmax píše:kik píše:"Samozrejme, ze jsem o tom cetl - a okamzite jsem se rozhodl ze je to blbost"
Nelogicke zavery, dukazy ktere nic nedokazuji, ignorace faktu, ktere teorii oponuji... mohl bych pokracovat dokenonecna. Apollo 13 byl asi taky podvod, co?
Nejvice pravdepodobne vysvetleni je obvykle to pravdive.
Nebudu se k tomu dale vyjadrovat. Diskuze o konspiracnich teoriich postradaji smysl.
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků