TO SE ZASE VYŘÁDIM
ale takovehle pravidlo je k nicemu. kolik vytecnych diskusi by se neuskutecnilo Usmívající pokud treba uvazime neexistenci dukazu bozi existence!
Cela reformace by byla vhajzlu i s Husem.
Navic muzes treba tvrdit: "byl jsem nekde", ale jak vis ze to neni jen vyplod tve fantasie vcetne svedku kteri ti to potvrzuji Usmívající to uz se dostavame do roviny filosofickych postulatu (zda je nebo neni nas svet skutecny apod. )
Takze prevedeno do dusledku - dokazat nelze nic a clovek by nemohl ani pipnout kdyby se opravdu mel drzet toho co rikas. Usmívající
V nasi spolecnosti existuje predstava o objektivni realite na jejimz zaklade by sis porovnaval kung fu. ale pojem objektivni reality je pouze axiom - predpoklad zatim nijak nedokazatelny.
PÁNOVÉ - mao a sulthan..., asi jste si oba spletli forum!!! Tady se neřeší vaše filmové, snílkovské a dětské představy o BU. Nejsme členy pochybných mysticko-náboženských spolků!!! Kdyby někdo z vás cvičil seriozní BU, tak už by byl dávno nohama na zemi! BU je: 1) DŘINA, 2) DŘINA, 3)DŘINA...
Vůbec... - přijďte taky k nám do školy a předveďte mi vaše mystické znalosti a schopnosti v praxi!!!

Když se maká, tak neni čas a prostor na MENTÁLNÍ ÚLETY!!!
4karlat nepsal jsi to pro mne, ale... K.R.Kernspechta jsem párkrát zažil osobně, ale ani přesto (nebo snad právě proto) se nebudu vyjadřovat k jeho kvalitám! Jen bych chtěl některým adeptům připomenout, že každé BU má své základy v nohách... To neni jen poučka, ale fakt! Když hýbu rukama nezávisle na nohách resp. na zbytku těla, tak nejsem GGM, SIFU, SENSEI, UČITEL, TRENÉR, ale NOVÁČEK, ZAČÁTEČNÍK a nebo VYKUK!!! Jestli byl jeho záměr na tom videu ukazovat, jak to nemá vypadat...OK! Těším se až ho jednou uvidím ukazovat něco dobře a tak jak to vypadat má - Doufám, že sem někdo hodí odkaz, abych to taky viděl

K.R.Kernspechtovo (jako i jinyých bossů wt) chi gerk jsem taky viděl... což je další důvod proč jsem přesvědčenej o tom co zde píši!!!
4Marty Ani ruce, ani nohy...
A na závěr bych chtěl upozornit na to, že nejsem ochoten neplodně diskutovat o tom, jestli je kung fu takhle nebo takhle, jestli tohle nebo... Kung fu je v první řadě o pohybu. Kdo chce, může přijít k nám do školy!!! JE TO PŘÁTELSKÁ VÝZVA!!!

U nás se pohybu nikdo neštítí a nemáme problém s konfrontací. Záměrně na netu nevedu diskuze o tom co a jak... Koho to opravdu zajímá... přijde osobně, koho to "zajímá" jen povrchně, pouze diskutuje!!!Doufám, že už je to jasné i všem teoretikům/akademikům!!!
Kontaktní adresa je výše. Na našem webu (
http://www.wing-chun.cz/cs/index.cs.html ) jsou bližší informace!!!
J. Novák