Vyhlášení atd. bude na akci Noc mistrů.... i dokonce v televizi!

Mudro povedaneOndra píše:protože chlap se nepozná podle toho jak umí vyhrávat, ale jak se smíří s tim že prohraje a jaké ponaučení si z toho vezme
xiuwei píše:MISS SYMPATIE 2007
pavela píše:Vy jste ale chlapci nadržení. takové ošklivky a vy tady slintáte. Potřebovali byste léčebnou kůru v Pekingu chacháááá
Co třeba tahle, Čang ©u, dcera jednoho z mých učitelů, mistra Čanga, experta na ©aolinRUNAR píše:Héj tak nám sem pošli nějaký decentní fotečky čínských krasavic
Ale aby nevypadaly takhle hééééhéééé.
Co ty na tom netu nenajdeš, to prase co to psalo, to snad ani nemůžu bejt já, no fůůůůj, hnusím se sám sobě. A už jste někdy zkoušeli najednou tři?CyberDragon píše:pavela píše:Vy jste ale chlapci nadržení. takové ošklivky a vy tady slintáte. Potřebovali byste léčebnou kůru v Pekingu chacháááá
Jako v te sexualni osvete na idnesu -> "vezmete si nejmene DVE najednou"?
pavela píše:Co ty na tom netu nenajdeš, to prase co to psalo, to snad ani nemůžu bejt já, no fůůůůj, hnusím se sám sobě. A už jste někdy zkoušeli najednou tři?CyberDragon píše:pavela píše:Vy jste ale chlapci nadržení. takové ošklivky a vy tady slintáte. Potřebovali byste léčebnou kůru v Pekingu chacháááá
Jako v te sexualni osvete na idnesu -> "vezmete si nejmene DVE najednou"?![]()
![]()
pavela píše:Co třeba tahle, Čang ©u, dcera jednoho z mých učitelů, mistra Čanga, experta na ©aolin líbí?RUNAR píše:Héj tak nám sem pošli nějaký decentní fotečky čínských krasavic
NEL®I, určitě jsi BYL s Yiwanem v Kantonu a teď děláš ze sebe slušňákaluen píše:pavela píše:Co ty na tom netu nenajdeš, to prase co to psalo, to snad ani nemůžu bejt já, no fůůůůj, hnusím se sám sobě. A už jste někdy zkoušeli najednou tři?CyberDragon píše:pavela píše:Vy jste ale chlapci nadržení. takové ošklivky a vy tady slintáte. Potřebovali byste léčebnou kůru v Pekingu chacháááá
Jako v te sexualni osvete na idnesu -> "vezmete si nejmene DVE najednou"?![]()
![]()
Ahoj chlipniku. I deset ... a pak jsem se probudil
![]()
To souhlas, aj agríí, ajm luking forvard ólredy!RUNAR píše:pavela píše:Co třeba tahle, Čang ©u, dcera jednoho z mých učitelů, mistra Čanga, experta na ©aolin líbí?RUNAR píše:Héj tak nám sem pošli nějaký decentní fotečky čínských krasavic
Líbí ano velmi nájs .............
ale d best ov bír hír v Česka.
pavela píše:Co třeba tahle, Čang ©u, dcera jednoho z mých učitelů, mistra Čanga, experta na ©aolin líbí?
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník