Riverman píše:Chlapi, komu z vas neprebehl mraz po zadech, kdyz Leonidas zarval "This is Sparta!!!" a zkopl toho posla do studne?...proste paradni podivana...
graver píše:Pokud se člověk vyrovná se záměrnou projekcí komiksu (nečetl jsem) na filmové plátno (kulisy jak od Z. Buriana, metoda modrého plátna a počítačové animace kde se dalo i nedalo...), tak to docela jde.
Pěkné maigeri na začátku taky hodnotím, pohled na zjevně alternativně sexuálně orientovaného Xerxa, když se mu kopí otřelo o držku, byl opravdu boží a musel vehnat slzy do obou okouch nejednomu podobně orientovanému (nic proti)![]()
graver píše:Jo, ten single-eyed byl taky dobrej. Výmluvné z hlediska reality BU - s jedním okem chybí prostorové vidění, tzn. odhad vzdálenosti apod. - hlavně v boji se zbraní imho dost handicap![]()
Dalším kladným hrdinou byl taky ten Quasimodo - křivý na těle i na duchu![]()
btw: ale Sparťanský ženský, to nemuselo být marný...
Panda píše:graver píše:Jo, ten single-eyed byl taky dobrej. Výmluvné z hlediska reality BU - s jedním okem chybí prostorové vidění, tzn. odhad vzdálenosti apod. - hlavně v boji se zbraní imho dost handicap![]()
Dalším kladným hrdinou byl taky ten Quasimodo - křivý na těle i na duchu![]()
btw: ale Sparťanský ženský, to nemuselo být marný...
člověče já ti s tím jedním okem nevím ale příjde mi to spíš jako pověra na jedné dřevěné bitvě jsem v rámci scénáře hrál jednookého pirátského kapitána a celé jsem to odšermoval s páskou přes oko a bylo mi to docela uplně fuk...tak nevim...
Panda píše:No jak říkám z osobní zkušenosti, mojí boje (ne)schopnost to nějak neomezovalo, fakt je že od narození jsem byl lehce šilhavý
jediný problém byl zůžený zorný úhel takže nevidíš když někdo útočí ze strany, ale to v boji se zbraní na dálku je celkem jedno, to vadí spíš tělo na tělo...
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků