Loco: Mozna te to prekvapi, ale o Regional neco malo vim

Vcetne toho ze ho uz skoro neuvidis. Jen tak pro pobaveni publika, muzu vedet kdeze jsi to videl ty prehozy a paky?

))))
<BR>Tak nebo tak popgangac mluvil o necem jinym - vlastne rikal, ze Capoeira tak, jak je, je nepouzitelna, a popisovat jakysi Capoeira-kickbox.
<BR>
<BR>popgangac: Ja netvrdil ze se v Capoeire nepouzivaji ruce; ale tech par uderu se v zadnem pripade neda srovnat s trenovanyma technikama rukou boxera/kickboxera. A propos, kdyz uz se ohanis galopante - trenujes tuto techniku natolik, aby ti na neco byla? Ja vim ze tam je, spolu s Godeme, Cutila, Cotevelada, Asfixiante atd. Ale netrenuje se, a to je podstatny.
<BR>
<BR>Ale moje hlavni namitka byla, ze pouzivat Capoeiru tak, ze vezmu par kopu, a budu bojovat jako kickboxer, je docela blby, protoze to uplne potlaci zaklady Capoeiry. Capoeira by podle me mohla byt fascinujici bojovy system, prinejmensim stejne pouzitelny jako karate nebo kickbox. Ale jen kdyz se bude pouzivat podle principu Capoeiry, a ne kickboxu.
<BR>
<BR>A nelyncuju te, akorat mam rad temperamentni diskuze

<BR>
<BR>(BTW: Ty´s v ultimatech nikdy nevidel delat Kazushi Sakurabu cartwheel pass? :-] To je hvezda pres protivnikovy nohy....

)
<BR>
<BR>