Tim ovsem nechci rict,ze by Rammsteini byli moje krevni skupina,nicmene klip k songu "Amerika" nebo jak se to jmenuje je docela good

player píše:...ja jsem musel odpovedet tak jak sem odpovedel,jinak bych zklamal zdejsi "mistry",kteri by mohli zacit pochybovat o me argantnosti a netoleranci k necemu jinemu
karateka píše:CRIPPLE BASTARDS(POWER GRINDCORE)
GRIDE(CZECH POWER GRINDCORE)
SEE YOU IN HELL(JAPAN TRASHCORE FROM BRNO) a dalši HC kapely ke cvičení s činkama jinak ke katám by to a si byly japonské daikon bubny či moje vlastní hra na djembe
6
6
6
j_madl píše:karateka píše:CRIPPLE BASTARDS(POWER GRINDCORE)
GRIDE(CZECH POWER GRINDCORE)
SEE YOU IN HELL(JAPAN TRASHCORE FROM BRNO) a dalši HC kapely ke cvičení s činkama jinak ke katám by to a si byly japonské daikon bubny či moje vlastní hra na djembe
6
6
6
A přitom je nejlepší do sebe cpát ředkve taiko.3
5
7
josefmlady píše: Mimochodem jak vidíte letošní superstár?
Mirimon píše:josefmlady píše: Mimochodem jak vidíte letošní superstár?
Je to o tom vymlátit z lidí co nejvíc peněz - trička s finalisty, CD s finalisty, hrnky s finalisty, časopisy s finalisty, záchodový papír s finalisty, ...
na první ročník jsem se díval, ale ten druhý nestojí za nic a sledovat jak arabové vyhrávají českou superstar se mi moc nechce. Za svůj krátký život setkal s hodně českými zpěváky a zpěvačkami, získal od nich autogramy, ale Petr Poláček si neudělal po koncertu ani čas na to aby se podíval svým fandům do očí, což mě dost mrzelo, možná to bylo tím že hrál zadarmo (prachy bych za něj nedal).
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků