marcelo píše:Na druhu stranu Ty Littleass si velmi neprijemny zakomplexovany dusevny mrzak..pocul som ,ze nie si v poriadku ani mentalne...
patrik píše:will píše:for. patric
http://www.youtube.com/watch?v=-N1dKLfP ... re=related
Vidíš ty borce na začátku, co mají na sobě, tak to je ten pancíř.
Aha, ale já chtěl video, prorážení pancíře ... pokud možno prsty.
Vždyť jsi psal, že "stačí pár videí".
Napsal si tady takovou tunu informací, a mě tahle zaujala nejvíc. Tak moc děkuji předem...
Patrik
P.S.
Ještě, jsem asi trouba... ale proč to vlastně těma prstama dělali?
Proč nepoužili nějakou šikovnou pomůcku.
hellas píše:4patrik:
a máš to, já Ti to psal
marcelo píše:littleass píše:Hej tak sem se před chvílí ptal na tréninku zda je v Písku nějaká škola Boxu pod vedením nějakýho Dostála a trenér mi řekl že mu to jméno nic neříká a že se podívá do databáze.Prý ale půjde o nějaké samouky co nejsou vůbec v žádné asociaci a občas navštívěj nějakou školu Boxu,takových šášulů prý je tu dost![]()
Víc budu vědět zítra nebo v pondělí
Kazdu skolu rozbiehaju zanietenci...mam v ucte takychto ludi,pretoze zabezpecit priestor,pomocky,aparaty,obcasnu metodicku pomoc chce peniaze, drahocenny cas a vela trpezlivosti....
Na druhu stranu Ty Littleass si velmi neprijemny zakomplexovany dusevny mrzak..pocul som ,ze nie si v poriadku ani mentalne...
Nevyhrazaj sa dotycnemu Faktovi navstevou "tvojich" chlapcov boxerov z klubu,ale chod si "posvietit" na Fakta sam..aj ked nevidim dovod preco by to normalny clovek mal robit,kedze chalani asi boxuju z passie a nehraju sa na ziaden profiklub a zarobia mozno tak na vydrbane pivo..
Pokial si pamatam mal si ist konfrontovat jedneho diskutera odtial od CBU a nejak si zabudol prist..teraz sa obuvas ty "Džuva" do inych cez inych
fakt píše:Sice se to tajči nijak netýká, ale navážu na předchozí zprávu.
Byl slunný podzimní den. Šli jsme se s rodinou projít kolem Otavy. Jez šuměl a vzduch ještě nebyl mrazivý. Venku spousta lidí a zima se zdála být ještě daleko. V tu chvíli začal náš rozhovor:
dcera: Tati támhleten cikán před námi utíká. Nevzal ti něco?
fakt: To není cikán, ale Láďa Rýdl. A nevšímej si ho. Je nemocný.
manželka: Ale že to mete.
syn: haha
dcera: Ten nevypadá nemocný. Podívej, peláší jak zajíc.
fakt: On má nemocnou hlavu.
dcera: Jak nemocnou hlavu?
fakt: Má deprese. Nemá žádné kamarády.
dcera: Proč nemá žádné kamarády.
fakt: Protože na všechny donáší. A nevšímej si ho už.
dcera: Nene to vypadá, že se bojí.
fakt: (v domění, že odvede pozornost) Jeho odvaha klesá s kvadrátem vzdálenosti od klávesy jeho PC.
dcera: (chvíli přemýšlí o kvadrátu vzdálenosti a pak ...) Podívej už je na mostě, krčí se a ani se neotočil.
manželka: Zapomeň na něj, je to blázen.
fakt: Koukej, všude kolem je spoustu důležitějších věcí.
syn: Jé moucha.
pavela píše:Marcello, je to pravda, normální lidi jako my se shodnou. Nenormálním musíme my normální pomáhat ne je vylučovat ze společnostiAle mě vrtá v hlavě ta myšlenka která mě napadla v tý naší rozmluvě, co kdybychom udělali ten turnaj Československo vs Čína? Dali byste dohromady nějaký slušný družstvo boxerů jedno jakýho BU nebo sportu,klidně i to vaše valetudo či jak tomu teď říkáte,zkrátka co nejlepší bouchače hlavně takový který se nebojí do ringu? Z8pasy by byly podle pravidel Sanda= chrániče,helmy, dovoleno i judo. Třeba aspoň STS Chvojkovice-Brod
. Ne myslim to vážně, dělám teď hodně na partnerskejch projektech, tohle by mohlo mít slušnou publicitu a zvednout nám to trochu pošramocenou reputaci v Číně.Rvali byste se za slávu našich, bohužel rozdělených zemí.
ArchEron píše:fakt:naco sa snim hadas ked to nikam nevedie
littleass píše:fakt píše:Sice se to tajči nijak netýká, ale navážu na předchozí zprávu.
Byl slunný podzimní den. Šli jsme se s rodinou projít kolem Otavy. Jez šuměl a vzduch ještě nebyl mrazivý. Venku spousta lidí a zima se zdála být ještě daleko. V tu chvíli začal náš rozhovor:
fakt: (v domění, že odvede pozornost) Jeho odvaha klesá s kvadrátem vzdálenosti od klávesy jeho PC.
dcera: (chvíli přemýšlí o kvadrátu vzdálenosti a pak ...) Podívej už je na mostě, krčí se a ani se neotočil.
Tak tohle je dobrý...to sis zase v kanclu něco šlehnul???![]()
Justice....já bych ti dal Justici....Vyměnit!!!!
I když...v tvém případě Defenestrace
fakt píše:littleass píše:fakt píše:Sice se to tajči nijak netýká, ale navážu na předchozí zprávu.
Tak tohle je dobrý...to sis zase v kanclu něco šlehnul???![]()
Justice....já bych ti dal Justici....Vyměnit!!!!
I když...v tvém případě Defenestrace
Asi jsi to před lety nepochopil, tak ještě jednou a naposledy:
nechci si stebou dopisovat
nechci s tebou jezdit na modlitební dýchánky
nechci s tebou jezdit na meditační spartakiády
nevadí mi tvoje orientace, ale já to praktikuju jinak
asi (zcela jasně) bysme si neměli o čem povídat, najdi si soudruha jinde a pokud to neumíš vyhledej odbornou pomoc. Se mnou ztrácíš svůj čas.
TiaoTaj píše:proč si svoje osobní problémy řešíte ve vláknu o Tchaj-Ťi? Obávam se, že to tady nikoho nezajímá. Takže skuste použít SZ, které tu kvuli tomu je.
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků