hellas píše:Luene asi su natvrdlej, vysvětli mě pls ještě polopatě ty chrániče, klidně SZ, dík
luen píše:hellas píše:Luene asi su natvrdlej, vysvětli mě pls ještě polopatě ty chrániče, klidně SZ, dík
To si nemyslim, naopak bych rekl, ze jsi z tech rychlejsichNicmene k veci ... jedine co te skutecne chrani a lze povazovat za chranice jsou:
1) suspik (kovovej kokosak)
2) chranice na zubu
zbytek povazuji vice mene spise za dekorativni ustroj
Genesis píše:luen píše:hellas píše:Luene asi su natvrdlej, vysvětli mě pls ještě polopatě ty chrániče, klidně SZ, dík
To si nemyslim, naopak bych rekl, ze jsi z tech rychlejsichNicmene k veci ... jedine co te skutecne chrani a lze povazovat za chranice jsou:
2) chranice na zubu
dekorativní? aspoň co já vim a co nám řikal na semináři thai boxu ®ák, tak chrániče jsou na tréninku hlavně od toho, abysme si mohli dovolit určitou míru tvrdosti a nevyřadilo nás to na 14 dní kvůli nějakýmu zranění, že nám chrániče dovolí ten trénink vydržet a odejít z něj tak, že můžem v pohodě přijít na další. a tahle funkce mi nepřijde dekorativní, i když tě možná úplně nechápu.
luen píše:Genesis píše:luen píše:hellas píše:Luene asi su natvrdlej, vysvětli mě pls ještě polopatě ty chrániče, klidně SZ, dík
2) chranice na zubu
dekorativní? aspoň co já vim a co nám řikal na semináři thai boxu ®ák, tak chrániče jsou na tréninku hlavně od toho, abysme si mohli dovolit určitou míru tvrdosti a nevyřadilo nás to na 14 dní kvůli nějakýmu zranění, že nám chrániče dovolí ten trénink vydržet a odejít z něj tak, že můžem v pohodě přijít na další. a tahle funkce mi nepřijde dekorativní, i když tě možná úplně nechápu.
No ono take zalezi na vahovce ... chr. holeni u vahovky 60kg chrani vice nez napr. u 100kg atd ... coz je muj pripad. Mimochodem co tady zaznelo na adresu helem a pod. tak s tim ja souhlasimZadnej chranic te neochrani pred zranenim jen spise zabrani poraneni kuze, narazil jsem si holen snad 1000x i prez chranice holeni, tobe se to jeste nestalo?
Genesis píše:
stalo, ale nikdy to nebylo tak kruty jako to bez chrániče. je mi jasný, že chrániče nezabrání všemu a člověk se může krásně zmrzačit i v nich, ale na druhou stranu v určitejch ohledech myslim dost pomáhaj, hlavně třeba s těma holeněma u začátečníků, který je ještě nemaj ani trochu nebo hodně málo (můj případ) otužený.
ale jak jsi řikal, suspík a zuby jsou nejlepší a nejdůležitějščí chrániče
ukropcany píše:.. nič, musíš nám to poukazovať naživo, nech vieme...![]()
![]()
ukropcany píše:4RBR - P.S. U nás sa sparing sústredí na kopec vecí, nielen na napr. nachytanie... sú rôzne inštrukcie - dlhé kombinácie, čo najväčšiu bombu, len jedna noha, len nejaké pásmo a tak... zaujímalo by ma to "jiné zpusoby"
luen píše:Genesis píše:
stalo, ale nikdy to nebylo tak kruty jako to bez chrániče. je mi jasný, že chrániče nezabrání všemu a člověk se může krásně zmrzačit i v nich, ale na druhou stranu v určitejch ohledech myslim dost pomáhaj, hlavně třeba s těma holeněma u začátečníků, který je ještě nemaj ani trochu nebo hodně málo (můj případ) otužený.
ale jak jsi řikal, suspík a zuby jsou nejlepší a nejdůležitějščí chrániče
JJ, takze si rozumimeNemyslel jsem to tak, ze chranice jsou uplne na prd, ale nic neni na 100% apropo je asi velkej rozdil v kvalite jednotlivejch chranicu
ukropcany píše:4hellas - a Ty neprovokuj, jasné? Fjodr ešte určite príde, tak hádam mu nechceš robiť panáka celý deň...![]()
Toman píše:ukropcany píše:4hellas - a Ty neprovokuj, jasné? Fjodr ešte určite príde, tak hádam mu nechceš robiť panáka celý deň...![]()
no a jistě taky nechceš abychom mu sdělili, že po internetu rozhlašuješ, že je to měkoň jelikož trénuje v chráničích
ukropcany píše:4Odpad - no to víš... na Tebe sme čekali...Na vol. 4 potom prosím «a nejakého takého karatistu pošli, ok? Rád si nechám ukázať seknutie jednou ranou...
![]()
4moto - ja som myslel vlastnú skúsenosť, ale ok...Ja som mal totiž po väčšine zápasov min. týždňovú rekonvalescenciu, často aj dlhšie... to by sa mi na ulici len tak nestalo...
Odpad píše: ... ale to bude ještě tak 5 let trvat,já sem pouze polotovarJá ještě nejsem hotovej!!!
![]()
...
Odpad píše:Uff...Všichni kdo se neučastní MegastarSparingu BU.cz sou sráčové!!!Chudák Miro za to půjde do Bohnic,já sem slabomyslnej debil a spousta jiných Taijistů a jiných Kungfistů je uplně k hovnu.Mělo by se to nějak pořešit-nejlépe všechny ty školy zavřít!!!
Hipíkům-smrt,Taijistům-smrt,všem co nenosí Bambule smrt!!!
Zůstanou jen neporazitelní bambuloidi![]()
![]()
luen píše:Odpad píše:Uff...Všichni kdo se neučastní MegastarSparingu BU.cz sou sráčové!!!Chudák Miro za to půjde do Bohnic,já sem slabomyslnej debil a spousta jiných Taijistů a jiných Kungfistů je uplně k hovnu.Mělo by se to nějak pořešit-nejlépe všechny ty školy zavřít!!!
Hipíkům-smrt,Taijistům-smrt,všem co nenosí Bambule smrt!!!
Zůstanou jen neporazitelní bambuloidi![]()
![]()
Nebud hysterkatohle nikdo nenapsal, jen ze tady rozdavas rozumy a vlastne nemas o cem, protoze cekas na to az z tebe bude fighter
Tak to "trosku" nesedi, nebo je to jinak?
Mimochodem ja jsem take tradicnakjde jen o pristup k veci a nemyslet si, ze jednoho dne to prijde a tak to zustane po zbytek zivota
Kdyz uz jsme u toho, tak prave ti z rad TBU tohle nejvice potrebuji, aby prestali verit na pohadky a zacali chodit nohama po zemi a prestali se vznaset kdesi v oblacich
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník