NAGULAL JEDE ;O)

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod WT_Martin » stř 26. kvě, 2004 8:11

S tim se neda, z velke casti, jinak nez souhlasit...
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
linie: klášter Siulam - Jisin simsi - Hung Heigun - Luk Achoi - Wong Taai - Wong Keiying - Wong Feihung - Lam Saiwing - Lam Jou - Lam Jansing - Pavel Macek
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WT_Martin » stř 26. kvě, 2004 8:15

Mno vida, koukam, ze uz jsem se prehoupnul pres 100 prispevku, coz bylo jednim z mych cilu v tehle flame-war... ;-) Takze ja se zase pomalu odloucim a prenecham prostor andromede.

Kazdopadne jsem moc rad, ze se tu alespon zacala objevovat misty i konstruktivni kritika.
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
linie: klášter Siulam - Jisin simsi - Hung Heigun - Luk Achoi - Wong Taai - Wong Keiying - Wong Feihung - Lam Saiwing - Lam Jou - Lam Jansing - Pavel Macek
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » stř 26. kvě, 2004 8:39

Večer jsem si sedl znovu k PC a podíval se po J. Polákovi... našel jsem tuhle zajímavou diskuzi. Původně jsem nechtěl, neznám souvislosti, ale když WT_Martin trvá na tom, že když někdo lhal před rokem a půl v jiném kontextu, omluvil se přiznal taky v úplně jiném kontextu, asi už lhát nebude...

Tedy něco nového o lhaní...

http://www.castingoveagentury.cz/kniha.php?&from=90

příspěvek z 26.3.2004, kde pan Polák Jaroslav píše " Totéž dáme i na svých www stránkách, které jsou již téměř před dokončením. "

Skoro o měsíc později napsal nám tady...

andromeda píše:Včera jsem změnil razantně svůj přístup k internetu a uzavřel dohodu s firmou, která mi jako sponzor postaví a bude provozovat profesionální www stránky. Dnes jim odesílám mapu toho, co tam chci (bojová umění, vnitřní energie, survival, filmové studio, festival GAIA a soutěž QUEEN OF GAIA, Velká hra rytířů nagualu a bezpečnostní agentura, včetně školící akademie pro bodyuardy). Za jak dlouho budou stránky zprovozněny, záleží na graficích a těch, co na tom budou pracovat. Stránky to budou velmi podrobné a všechny své starší publikace a knihy (které ano - jsou již dávno rozprodané) na nich budou volně ke stažení.

Jestli tohle není dostatečně aktuální důkaz o tom, že je tenhle člověk notorický lhář, už nevím, co by mělo být.

Myslete si o mě, že si tu něco léčím, ale také si uvědomte, že tu někdo nabízí, abyste mu poslali peníze, respektive děti.

Patrik

P.S.
jako bonus a za trpělivost nabízím toto http://www.castingoveagentury.cz/kniha.php?&from=70
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » stř 26. kvě, 2004 8:42

myslím, že väčšina kritiky bola oprávnená, nakoľko odpovede a informácie ohľadom nagualu boli veľmi hmlisté a nejasné...a opäť mám reakciu zopár nezainteresovaných ľudí a tí považujú "hru" p.Naguala za mierne povedané nebezpečnú...jednoducho v tom zmysle, že svoje deti by tam teda neposlali...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » stř 26. kvě, 2004 8:58

:roll:
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 22:47, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PrayingMantis » stř 26. kvě, 2004 9:14

wushi píše:myslím, že väčšina kritiky bola oprávnená, nakoľko odpovede a informácie ohľadom nagualu boli veľmi hmlisté a nejasné...a opäť mám reakciu zopár nezainteresovaných ľudí a tí považujú "hru" p.Naguala za mierne povedané nebezpečnú...jednoducho v tom zmysle, že svoje deti by tam teda neposlali...

Možná by stálo za to, kdyby sem naopak někdo napsal, že by tam své dítě poslal a hlavně proč. Jenže najde se někdo? :D
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod MaJ » stř 26. kvě, 2004 9:19

..
Naposledy upravil MaJ dne pát 10. srp, 2007 17:08, celkově upraveno 1
MaJ
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod patrik » stř 26. kvě, 2004 9:23

MaJ píše:Patriku, ......... jako investigativni novinar z TV Nova.... :D

Muzes, prosim, vysvetlit proc ti andromeda stoji za to abys mu venoval tolik casu? Co je tvym cilem?

Zdiskreditovat andromédu, převzít jeho prosperující bojové umění, dotočit ©amana a udělat státní převrat... :twisted:

Patrik...
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » stř 26. kvě, 2004 9:24

...mimochodem ty novináři jsou za to placený, já jen ztrácím čas

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mark4 » stř 26. kvě, 2004 9:31

Pánové, jsme svědky zrození nové sekty.
mark4
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod marvin » stř 26. kvě, 2004 9:36

:D :roll:
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MaJ » stř 26. kvě, 2004 10:14

..
Naposledy upravil MaJ dne pát 10. srp, 2007 17:07, celkově upraveno 1
MaJ
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod patrik » stř 26. kvě, 2004 10:22

na tom něco je...

...na druhé straně, s tím Ministerstvem to nebude tak jednoduchý... představ si zdostatek úředníků, exportů na konkrétní bojová umění...

...myslím, že to, co je stačí... otázka je, kdo to ví a řídí se tím 8)

add "postaru" vím, co tím myslíš, ale věc to asi taky neřeší... je to asi tak morální jako lhaní a podvádění...

Mno a ohledně psaní do tohohle fóra... až někdo napíše do fóra, který mě zajímá (... nebo ...), budu první, kdo si to přečte, zamyslí se a zareaguje...

Zatím to jedou jenom tyhle andro-fóra... I s tím, že konkrétně tohle jsem založil já (pokoušel jsem se založit ho s jistou nadsázkou...).

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 26. kvě, 2004 11:42

Pokud chcete varovat lidi, aby k p. Polákovi neposílali svoje děti, tak je ovšem otázka, zda takoví lidé čtou toto fórum? Nemohu tvrdit, že bych mu své dítě poslala, protože žádné nemám (tudíž netuším, jak moc bych se o něj nakonec bála a tedy mu třeba ze svého sobeckého strachu i částečně raději bránila ve vývoji jenom proto, aby se mu "něco nestalo") -mohu jen říct, že bych třeba sama ráda takovou hru zažila (být o trochu mladší) - teď se mi do toho moc nechce investovat čas a peníze a hlavně bych se věkově hodila spíš na instruktora než na hráče ;-) Na instruktora se ovšem necítím (právě proto, že děti nemám a proto bych s nimi možná neuměla "správně zacházet") :-) (Mám totiž pocit, že bych s nimi jednala jako s rovnoprávnými bytostmi a "přerostly by mi přes hlavu".) :-)
MiQing (woai)
M.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MiQing » stř 26. kvě, 2004 12:45

Taky si někdy různé informace ověřuju z různých zdrojů, ale nemusí vždy platit, že co je na Internetu, je pravda :-) A nemá každý Internet a třeba ani schopnost zacházet s počítačem. A i pokud třeba p. Polák dělá něco pro peníze, jak mu tady hodně lidí předhazuje, ještě to nemusí znamenat, že ty děti "zkazí" (?)

To Andromeda: přečetla jsem si obě povídky o Peteru Grauovi (Cizinka a Jediné rozhodnutí) - moc se mi líbily (mám tenhle "druh" "literatury" ráda) - máte ještě nějaké? (Omlouvám se, pokud jste na ně třeba už někde zveřejňoval odkaz, nepročetla jsem si zatím ani vaše stránky...) - díky, MiQing (na jiných místech na netu též "woai") :-)
M.
MiQing
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod wushi » stř 26. kvě, 2004 13:05

mám značnú nedôveru voči veciam, ktoré sa všeobecne na internete propagujú v duchu "new age", "mystiky" a "duchovna"...nápodobne i Nagual - myšlienka nemusí byť zlá, no to podanie odrádza....a, bohužiaľ, zatiaľ sa väčšina podozrení potvrdila, v prípade Naguala minimálne u samotného tvorcu...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » stř 26. kvě, 2004 13:22

:D
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Andromeda

Příspěvekod Masta » stř 26. kvě, 2004 13:34

No mě třeba zaujala tahle věc. Chcete si vytvořit databázi kvůli tomu že cituji :
<i>Naše filmové studio potřebuje svou databázi - už jen proto, aby mohlo rychle provádět výběrové kamerové castingy pro množství různých rolí v sérii filmů, aby nemuselo na každou menší roli provádět inzerci a hledat ve všelijak vedených jiných databázích nejrůzněji vedených stovek agentur po republice, které si svou práci navíc představují někdy dost podivně.</i>

no a za to požadujete 200 korun zápisné, no řikal jsem si že je to běžná praxe jako jinde (trochu se kolem filmu motám), jenže za své peníze jinde něco dostanu ale zde se v zápětí dovídám že je nabídnuto toto:

<i>Registrace do databáze filmového studia MOON má jediný - důležitý - účel - víme o vás. Nic jiného vám neslibujeme, ale když o vás víme, můžeme vás v průběhu natáčení pozvat na casting, na kamerovou zkoušku, můžeme uvažovat nad vaším záznamem, vaší tváří, či hlasem, můžeme vás obsadit přímo při registraci, o týden, nebo o rok později, až se nám budete hodit do nové role, můžete nás inspirovat k "ušití role na míru". Když o vás nevíme, tak pro nás prostě neexistujete. Nikam vás nepozveme, nemůžeme nad vámi ani zauvažovat.</i>"

a sděleno toto:

<i>Nejsme herecká, či komparsní agentura. Jsme filmové studio. To znamená, že si vedeme přehled o vhodných osobách, kontakty na ně a informace o jejich vzhledu, schopnostech, výrazu, hlasu a pod… Nezastupujeme je, nenabízímamy nejsou nikde zveřejňovány, poskytovány, nabízeny, či prodávány. Jsou e jiným studiím, či zákazníkům, nijak je neomezujeme v jiné práci, ani jim nezakazujeme být registrováni kdekoli jinde. Nejsme jejich agenti, zástupci !
Vaše dotazníky a videozáznk dispozici reálně pouze dvěma lidem, a to řediteli filmového studia Jaroslavu Polákovi a spolupracujícímu režisérovi Pavlu Soilisovi.</i>

No abych to shrnul vaše výmluva že <i>kromě jiných důvodů tím i vyloučíme davy komparsních "turistů", kteří nic neumějí, ničím nejsou zajímavý</i> je směšná a trapná, takže pro vás je zajímavý jen člověk co přinese dvě stovky? i tak se to dá chápat a navíc jako bonus za dvě stovky které u vás člověk musí nechat dostane možná teoretickou možnost zahrát si v některém z vašich mnoha projektů protože <i>Filmové studio MOON je STÁLÝM FILMOVÝM STUDIEM. To znamená, že neskončíme u jednoho filmu, nebo u jednoho projektu</i> Docela sebevědomý prohlášení na někoho, co ještě nic nenatočil. Upřímně až budete zavedený studio a produkční firma tak se o tom můžeme bavit, zatím nenabízíte nic zajímavého a co si má člověk myslet o lidech co tvrdí že:

<i>Filmové studio MOON není klasickým studiem v pravém slova smyslu. Není to stavba (s kancelářemi, zaměstnanci a hodinami pro veřejnost), je to tvůrčí cesta. Cesta k realizaci světa bojovníků, světa nagualu. Studio MOON nikde fyzicky nenajdete. a přesto je vám kdykoli k dispozici. Nehromadíme statky a bohatství. Sbíráme poznání.</i>

Jste snílek ale i tak přeju hodně zdaru!
Masta
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod marvin » stř 26. kvě, 2004 14:17

- snilek co chce od teba 200 Kc, za to ze o tebe vie :) pekne
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WT_Martin » stř 26. kvě, 2004 22:10

marvin píše:WT_Martin - hmm tebe asi tiez nieco chybuje ked sem pises obsahovo hmliste prispevky k teme a to len preto, aby si ich mal na ucte 100. Heslo, ze neviem o com pisem ale hlavne ze pisem si naplnil na 100 % ... :D

Zvlastni, ja mel za to, ze moje prispevky jsou vecne a konstruktivni. :-) Coz mi vyplynulo i z reakci tech, s nimiz jsem diskusi vedl (Tys mezi nimi nebyl :-)). To, ze je mi srdecne jedno, komu a jak nadavate je moje vec. To, ze tady vytrhavate veci z kontextu a urazite je ale taky I moje vec, protoze me to pak zdrzuje, kdyz to ctu... a cist to chci, aby mi nahodou neco zajimaveho neuniklo, ze... :-) Takze tolik z moji strany k tematu.
<b>Martin Kysela</b>
Lamga Hungkyun Gungfu
林家洪拳功夫
WT_Martin
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...