wushi píše:...znalý človek tie paralely na "Si-fu" pochopil (však F4ust, Miro, YiWan, patrik, a mnoho ďalších...?), ...
wushi píše:proste každý paskvil typu NTD a Hra Nagualu si zaslúži bližšiu pozornosť, aby sa tam nevyskytli prípadné veci zo štýlov, ktoré by mohli priamo poukazovať na seriózne štýly....to by "normálne" školy dehonestovalo...
tvoje ego to už zjavne ďalej neznesie, takže radšej uzavrime túto debatu...
andromeda píše:Je hezké, že jakmile se do tebe wushi, partiku a F4ust trefím, "končíte debatu", hážete flintu do žita a pod....
Kdybych to dělal pokaždé já, nikdy bych ani nic nazačal. Což by se vám zajisté líbilo![]()
![]()
andromeda píše:Pokud mám hovořit o své licenci trenéra, tak ji mám v BUJUTSU a to od Františka Kolmana (7.dan) - a to jsou japonské systémy, ne wushu.
Jendis píše:Tohle by mohl okomentovat někdo,kdo ho !skutečně! zná osobně![]()
![]()
andromeda píše:Jo, to je přesně ono.
Jste kritici. Jenže je rozdíl mezi kritikem a konstruktivním kritikem.
Kritik je někdo, kdo nemá odvahu něco sám podniknout a tak do toho hlava nehlava mluví těm, kdo tu odvahu mají. :?
Konstruktivní kritik mluví z hlediska osobní zkušenosti na téma, o kterém něco opravdu ví a i když vytýká nedostatky, nebo uznává přednosti, dal si tu práci něco dokázat, poznat a pak zaujmout názor. :idea:
Kritizujete Hladíka. Já ho neznám a proto se k němu nevyjadřuji. Kritizujete Kolmana a sami přiznáváte, že ho neznáte. Já s ním trénoval. Kdo další z vás ? Smetl by kohokoli na tomto fóru ještě před deseti lety.
Kritizujete NTDFW a když kohokoli pozvu se setkat, nepřijde nikdo - ale vyhrožujete anonymně a vyjadřujete se k němu, jako kdybychom spolu v tělocvičně trávili pět posledních let spolu.
Tenhle příspěvek je pro všechny, kdo se na toto forum zatoulají. Věřte jen sami sobě, svým smyslům a očím a udělajte si o tom, co vás zaujme, vlastní názor.
Vždy se najde někdo typu Partika a spol...
Někoho z bezpečí internetové anonymity hanět, či kritizovat je to nejlehčí na světě a ukazuje to jen na nedostatek charakteru, nikoli na sílu, ducha, či dovednosti.
Nepřispívám sem pro to, abych se s někým dohadoval, či někoho přesvědčoval - dávám sem svou nabídku. Toto je veřejné fómum o bojových uměních. Oslovit vás může a nemusí, stejně jako mne jakýkoli jiný systém buď oslovuje, nebo ne. Ovšem pokud vás na NTDFW cokoli zaujme, udělejte si vlastní názor. To je cesta bojovníka.
wushi píše:...
videl som na fotkách z CV postoje, síce sa bohvieako nevyznám do ninjutsu (cvičil som ho len nejaké 2 roky, aj to len doplnkovo, pre rozšírenie obzoru v BU...), ale mám pocit, že to nie je bohviečo....nech hodnotia odborníci...
takže, nikam som neušiel, go on !!!!
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků