Nasel jsem i stranky, ktere popisuji podrobne onu bitvu, ale tentokrat jak se skutecne odehrala: http://antika.avonet.cz/article.php?ID=1393
To vsak nic nemeni na tom, ze je to fakt bomba

Makoto píše:Tak jsem si sehnal system cviceni, ktery museli postoupit herci a je to sila. DVD sezenete na http://www.groundfighter.com/details/prodid/211.html a je tam i video sample. Nejsou to zadne prevratne cvicky, ale dobre je zkombinoval.
Je to rozdelene na tri levely a ackoliv si myslim...respektive myslel jsem si, ze mam vcelku dobrou kondicku, i ten nejlehci level jsem mel co delat
Steve Maxwell je navic manik, ktery obdrzel jako jeden z prvnich cerny pas v BJJ a i ve svych 42 letech stale zavodi. Fakt dobre video pro lidi, kteri chteji mit kondicku a pritom nebyt jako ti bobulaci
...chtel bych mit jeho kondici a postavu ve 42 letech.
Makoto píše:Na tech strankach je videt, ze ve Spartan series DVD jsou take kettlebells (netusim, jak se to jmenuje cesky) a to asi nebyla typicka treninkova pomucka Hoplitu
Makoto píše:...sobne nevadi, ze za to ziska nejakou odmenu
Na tech strankach je videt, ze ve Spartan series DVD jsou take kettlebells (netusim, jak se to jmenuje cesky)...
Toman píše:Kettlebells neboli Girya je původně cvičební náčiní ruských atletů, které v poslední době zažívá renesanci pro svou účinnost zejména v BS. U nás k sehnání nejsou to vím na 98%. Ale dají se přitáhnout z německa a v Rusku stojí 4x méně než jinde ve světě, ale vzdálenost je překážka. Zajímalo by mne kolik by stálo je dotáhnout přes DHL. Protože jinak se shipping = pořizovací ceně
NAIA píše:Ja jsem to videl vcera. Budu muset predelat treninkove plany:) Az zacnu tak napisu. Treba to poznas az se nekdy uvidime - budu jako Steve (sedivej a strasne namakanej:))
Nemas nekde video nebo torrent na video na trenink hercu z filmu? Je dost klipu, ale kdyby to nekde bylo ucelene tak by to bylo super.
Makoto píše:Ja je mam a jsou fakt dobre. Uz si nepamatuji, kde se mi podarilo je ziskat.
Toman píše:Makoto píše:Ja je mam a jsou fakt dobre. Uz si nepamatuji, kde se mi podarilo je ziskat.
No a jak máš těžký. Já sháním 2x16kg a 1x 24kg. To kdes je sehnal by mne hodně zajímalo ale asi to byla nárazovka, že? Jo bulina jsem také kdysi zaslechl.
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků