Velká hra rytířů nagualu

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod Anonymní » pon 19. dub, 2004 14:18

andromeda píše:
Anonymní píše:add: 100,-Kč za účast vehře.
Nejde o to jestli ta částka je velká nebo malá. Dle mého, pokud by vše fungovalo, tak by částka mohla být i vyšší.
Jde spíše o to, že o tomto projektu nejsou dostupné žádné informace, žádná prezenatce atd... (dotaz na existenci web stránek). Jediný způsob prezentace tohoto projektu je na tomto (nebo i jiném) foru. No a to je možná ten problém, protože takhle to vypadá celkem nedůvěryhodně (zvlášť když se hra má hrát a komunikace probíhat prostřednictvím internetu a přitom nemá vlastní web prezenatci pro veřejnost, kde by člověk našel všechny informace).
Prostě podobných nabídek lze napsat mnoho..... a v dnešní době se není čemu divit, že lidé přistupují k takovým nabídkam nedůvěřivě, zvlášť když chcete peníze a člověk vlastně neví do čeho jde.

Důvod proč sem píši je ten, že mně tento projekt zaujal, ale bohužel je tam mnoho ale ... a působí to dojmem neprůhlednosti ...
Jinak tomuto projektu přeji hodně úspěchů a doufám, že bude fungovat, tak jak bylo zamýšleno.

Dobře, díky. Hra je na začátku, měla být i určitým tajemstvím pro děti, odkrývaným postupně. Nechtěl jsem vše odkrývat hned - hra by potom byla jako úplně svlečená žena, která nemá už nic lákavého. Cesta Toltéků je o dobrodružství poznávání.
Ale Váš názor není jediný a tak přehodnotím svůj postoj a udělám www stránku se základními informacemi pro zájemce.

Jinak - není problém v nedostatku informací - naopak - problém je neudělat v množství informací nepřehledný guláš - nebo, nezměnit to, jako tady teď, v osobní tažení, místo diskuze.

Třeba ...
"Zároveň se vstupním dotazníkem přijdou první informace o VELKÉ HŘE RYTÍŘŮ NAGUALU s pokyny a nabídkou různých možností zapojení. Tato první nabídka je univerzální a obecná, následně již budeme reagovat na konkrétní komunikaci s tím kterým hráčem/hráčkou."

Tak tato "první informace" a "univerzální a obecná nabídka " by právě mohla být součástí té web prezentace + mnoho dalšího a vůbec by to nemuselo odporovat výše pospasnému záměru o postupném odhalování. Člověk by tak věděl jaké mu hra otvírá možnosti, dříve než by se registroval. :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pon 19. dub, 2004 14:23

Ano. Tyto informace jsou napsány jako tištěná brožurka s vysvětlením a fotografiemi - aby si je hráč-hráčka mohl brát s sebou na reálné akce. Tu brožurku mu pošleme v reálu - poštou. Hra bude po internetu organizována, ale hrána je v reálu - na setkáních a akcích.
Ale souhlasím a úvodní www stránku udělám. I když tam bude zase jen ten základ, který si přečtete v nabídce a pár věcí navíc, fotek a tak - pak už je to otázkou hraní, ne jen povídání.
Díky.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » pon 19. dub, 2004 14:29

Kocka píše:Je mi lito, pokud to nejsou zrovna ty informace, ktere by pan Polak chtel poskytnout. Mozna to nejsou vubec objektivni informace, ale o tom at si kazdy udela obrazek sam.

http://garage.spider.cz/diskusni_forum/ ... sc&start=0

http://www.garage.spider.cz/diskusni_fo ... sc&start=0

Možná nechtěl, ale poskytl...

...mimochodem, je tam někde napsáno, že se skutečně přihlašoval jako druhá a třetí osoba? Myslím, od něj? Já to nenašel...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pon 19. dub, 2004 14:38

patrik píše:
Kocka píše:Je mi lito, pokud to nejsou zrovna ty informace, ktere by pan Polak chtel poskytnout. Mozna to nejsou vubec objektivni informace, ale o tom at si kazdy udela obrazek sam.

http://garage.spider.cz/diskusni_forum/ ... sc&start=0

http://www.garage.spider.cz/diskusni_fo ... sc&start=0

Možná nechtěl, ale poskytl...

...mimochodem, je tam někde napsáno, že se skutečně přihlašoval jako druhá a třetí osoba? Myslím, od něj? Já to nenašel...

Cokoli jsem na tomto fóru napsal, za tím si i stojím. Jenomže jsem byl tehdy závislý na názorech jiných. Potvrzoval jsem si své ego.

Dnes jsem na nich závislý též. Ukazují mi chyby. Mé. Abych věděl, s čím bojovat.
Tensegrita - magické pohyby Toltéků, je velmi zvláštní a účinné cvičení. A nemilosrdně odkrývá štíty, za které se člověk schovává. Postavila mi zrcadlo.
A staví dodnes.
Jdu krok za krokem k okamžiku, kdy to, co uvidím v zrcadle, bude totéž, co si o sobě myslím. Pak už nebudu mít co na sobě řešit.

Kdykoli je člověk spokojen, zůstane na místě. Stagnuje. Dnešní diskuze s vámi mi dala mnoho námětů k přemýšlení. Kdybych si je mněl kupovat, asi bych se nedoplatil :-)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pon 19. dub, 2004 14:45

Vracím se v myšlenkách k mým prvním knihám. A jako bych z minulosti slyšel hlas, svůj hlas, podobný Patrikovi. Zaujímal jsem stanoviska bez skutečného poznání. A se skutečným poznáním jsem si námahu nedával. A cítil jsem poslání vyjadřovat se ke všemu okolo.

Před lety jsem se rozvedl. Mé dvě děti začal vychovávat cizí muž, milenec mé bývalé ženy. Našel jsem si novou přítelkyni, také mladou maminku dvou dětí. Jejich pravý otec mne nenáviděl - já nenáviděl toho, kdo je s mými dětmi. Ale uprostřed toho stály právě ty děti. Cokoli jsem udělal, vrátilo se mi z jedné, nebo druhé strany. Okamžitý bumerang toho dobrého i toho špatného. To byla škola ! Poznání skutečnosti.

I teď se mi vrací minulost. Ale rád ji přijímám. V dobrém i zlém. Je třeba se s ní vypořádat. Vyčistit.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » pon 19. dub, 2004 14:49

andromeda píše:Vracím se v myšlenkách k mým prvním knihám. A jako bych z minulosti slyšel hlas, svůj hlas, podobný Patrikovi. Zaujímal jsem stanoviska bez skutečného poznání. A se skutečným poznáním jsem si námahu nedával. A cítil jsem poslání vyjadřovat se ke všemu okolo.

Před lety jsem se rozvedl. Mé dvě děti začal vychovávat cizí muž, milenec mé bývalé ženy. Našel jsem si novou přítelkyni, také mladou maminku dvou dětí. Jejich pravý otec mne nenáviděl - já nenáviděl toho, kdo je s mými dětmi. Ale uprostřed toho stály právě ty děti. Cokoli jsem udělal, vrátilo se mi z jedné, nebo druhé strany. Okamžitý bumerang toho dobrého i toho špatného. To byla škola ! Poznání skutečnosti.

I teď se mi vrací minulost. Ale rád ji přijímám. V dobrém i zlém. Je třeba se s ní vypořádat. Vyčistit.

Jo, tak z posledního příspěvku bych se také potřeboval vyčistit...

Mimochodem, já osobně bych za tuhle prázdnou diskuzi nedal ani pětník...

Patrik

P.S.
Zdaleka necítím potřebu vyjadřovat se ke všemu okolo... Projděte si například diskuze z tohoto dne abude tam víc těch, kam nepřispívám než těch, které bych ovlivňoval... :roll:
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pon 19. dub, 2004 14:52

Hezký den. Můžem pokračovat jindy. Teď už musím pracovat :)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Kocka » úte 20. dub, 2004 9:28

Fascinuje mne, jak rychle jste oklasifikoval Patrika jako cloveka bez spetky "poznani", zatimco sam sebe zrejme povazujete za sdostatek osviceneho. No nevim, ale rekla bych, ze leckdo si uz prosel ruznymi zivotnimi zkusenostmi.
Pokud stale stojite o podnety ke svym a ktivitam i pripadnou kritiku, tak v prvni rade prehodnotte svou retoriku osviceneho guru, ktery k ostatnim jen shovivave shlizi a povazuje je za prostacky, kteri mu nestoji za kloudne odpovedi.
Kocka
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod patrik » úte 20. dub, 2004 9:37

Kocka píše:Fascinuje mne, jak rychle jste oklasifikoval Patrika jako cloveka bez spetky "poznani", zatimco sam sebe zrejme povazujete za sdostatek osviceneho. No nevim, ale rekla bych, ze leckdo si uz prosel ruznymi zivotnimi zkusenostmi.
Pokud stale stojite o podnety ke svym a ktivitam i pripadnou kritiku, tak v prvni rade prehodnotte svou retoriku osviceneho guru, ktery k ostatnim jen shovivave shlizi a povazuje je za prostacky, kteri mu nestoji za kloudne odpovedi.

...ja myslím, že i díky této (naprosto zřejmé) skutečnosti si mnoho lidí rozmyslí, zda si něco s panem Polákem začnou...

Tedy nikoliv pomluvy naše nebo kohokoliv jiného, ale jeho vlastní vyjadřování...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 20. dub, 2004 12:17

Patrika neznám, nic si o něm nemyslím. Poznání a poučení čerpám já - ne o něm, ale o sobě. Díky vám poznávám sebe. Nemohl bych čerpat poznání z chvály - ta na nic moc neukazuje.

Aby člověk dostal odpověď, musí dát správnou otázku. Aby dostal názor, musí něco udělat. Cokoli. Není důležitý čin, ale motivace. Ta se vyvíjí a mění.

Tato diskuze není důležitá pro vás. Ale pro mně. Ne proto, že vás o něčem potřebuji přesvědčit. Vůbec ne. Porovnávám vaše názory se svými a hledám, kde jsem se svými činy a myšlenkami sjednocen. Tam je vše v pořádku, bez ohledu na to, co si myslí pro mne anonymní Patrik, nebo Kočka. Jste mi zrcadlem. Za to díky.

Na mé aktivity se ptá hodně lidí a dostávají odpovědi. Vyjadřují se a já z toho čerpám. I Já, i NIN TSUN DO FREEDOM WAY je živé. Nejsme strnulí.

Díky konfrontacím poznávám chyby i sílu a chyb se pouštím. Získávám klid. Jako základ k síle. Vnitřní síle. Do mistrovství záměru mám ještě velmi dlouho cestu před sebou, ale když se ohlédnu za posledními léty, kus té cesty jsem ušel.

Takže ještě jednou díky za vaše názory. Cením si jich.

Jaroslav Polák
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 20. dub, 2004 12:20

Mimochodem, během včerejší diskuze se mi do kurzu pro lektory přihlásili tři lidi. To je dobré. Povzbudivé. A tak díky za protiváhu, každou ukázanou chybou dostává má cesta konkrétní smysl - pracovat na ní a odstranit jí.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 20. dub, 2004 12:35

andromeda píše:Mimochodem, během včerejší diskuze se mi do kurzu pro lektory přihlásili tři lidi. To je dobré. Povzbudivé. A tak díky za protiváhu, každou ukázanou chybou dostává má cesta konkrétní smysl - pracovat na ní a odstranit jí.

No vidíte... není každý hlupák jako já...

Patrik

P.S.
To máte 12 tisíc za odpoledne... neměl byste nám s Kočkou poslat provizi?!
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Picard » úte 20. dub, 2004 13:51

Precetl jsem si celou tuhle diskuzi asi pred desti minutami a teprve ted jsem se prestal smat :-)
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Kocka » úte 20. dub, 2004 14:02

Tato diskuze není důležitá pro vás. Ale pro mně.

Aha, aha, to mnohe vysvetluje. Napriklad to, proc nektere polozene otazky bez mrknuti oka zametate pod koberec.
Kocka
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod patrik » úte 20. dub, 2004 14:54

andromeda píše:
Kocka píše:Nebudu kritizovat Vase "uceni", nebot ho znam jen povrchne a Vase lekce jsem nikdy ani nevidela. Domnivam se ale, ze by bylo dobre, kdybyste pri propagaci vice zduraznil, ze se jedna ciste o Vasi osobni konstrukci, Vas vlastni vynalez. Bylo by to fer vuci vsem.

Ale to je ve všech materiálech o NIN TSUN DO FREEDOM WAY !! Už jsem to psal tolikrát, že někdy zapomenu, sorry.

Ano, NIN TSUN DO FREEDOM WAY je můj "vynález", má "osobní konstrukce"...

Je to sice už od věci... ale inspiroval jste mě, a tak předkládám nejen sobě, ale i ostatním tado kolem článek o NIN TSUN DO...

http://www.ccm-chrudim.cz/clanky.php?key=124

Nějak tam nemůžu najít, že je to Váš osobní vynález... co jsem zatím našel je, že vedle MUSADO...

"Druhým systémem, určeným pro „civilní sektor“ osobních ochránců, je NIN TSUN DO COMBAT PROFESSIONAL, který je vyvíjen z technik japonského umění boje a přežití NINJUTSU a velice účinné strategie technik boje beze zbraně na blízkou vzdálenost VING TSUN KUNG FU."

Docela mě to začíná bavit... hledat tyhle maličkosti...

Patrik

P.S.
Třeba Vám naberu další lidi :lol:
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod WICKING » úte 20. dub, 2004 16:13

Pro Andromeda:

Libi se mi, jak jste mne a me otazky elegantne z diskuze proste vynechal.
Zaroven se mi libi, ze hned v prispevku z 19/04/2004 - 10:07 ode mne je:

"...Co to je a kde to vzniklo. ... "

dale v prispevku z 19/04/2004 - 12:57 ode mne je:

"...jak jste se s tim seznamil, odkud to prislo? ..."

Dale v prispevku z 19/04/2004 - 13:26 - pisi, ze nechcete odpovidat na konkretni dotazy (presto, ze tvrdite opak) a ze je obchazite. Priklad konkretniho dotazu viz. vyse.

V prispevku z 19/04/2004 - 14:06 - Kocka upozornuje, ze je nefer, ze neuvadite, ze je to Vas konstrukt.

V odpoved na jeji pripominku ve 14:15, tentyz den jste uvedl toto:

"Ale to je ve všech materiálech o NIN TSUN DO FREEDOM WAY !! Už jsem to psal tolikrát, že někdy zapomenu, sorry. "

Doufam, ze mi tez podekujete za nastavene zrcadlo, myslim, ze si to zaslouzim.
WICKING
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod patrik » úte 20. dub, 2004 16:18

WICKING píše:Doufam, ze mi tez podekujete za nastavene zrcadlo, myslim, ze si to zaslouzim.

Já myslím, že bys měl taky dostat nějakou provizi za ty nabraný instruktory... :lol:

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » stř 21. dub, 2004 11:46

pro Wicking :

Promiň, já se v tvých příspěvcích, dotazech a odkazech úplně zamotal a vůbec se v nich nevyznám. Mohu tě požádat o shrnutí tvých otázek, že bys je ještě jednou napsal ? Slibuji, že odpovím na každou.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » stř 21. dub, 2004 11:49

Pro Patrika, Wicking a Kočku :

Mohu se zeptat, jaká bojová umění pěstujete a co vás na nich přitahuje ? Co se vám na nich nejvíce líbí ? Díky za odpověď.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » stř 21. dub, 2004 11:52

andromeda píše:Pro Patrika, Wicking a Kočku :

Mohu se zeptat, jaká bojová umění pěstujete a co vás na nich přitahuje ? Co se vám na nich nejvíce líbí ? Díky za odpověď.

viz. seznam členů... :roll: je tam odkaz na můj web, kde jsou shrnuty mé aktivity. Web je otevřený každému, né až od druhé úrovně...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...