NAGULAL JEDE ;O)

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Re: ???

Příspěvekod patrik » úte 18. kvě, 2004 9:51

Sennin píše:Vážení, můžete mi, prosím Vás, vysvětlit, proč se nesmyslně navážíte do Andromedy?
Dokázali jste v životě něco? Pokusili jste se dát někdy dohromady svůj sen? ©li jste za něčím, co Vám připadalo smysluplné?

Prozatím jen píšete, s prominutím, o hovadinách. Je vidět, že se v práci nebo ve škole dost nudíte...

Zkuste svou energii vytáhnout jiným směrem, třeba se zeptat Andromedy, jestli s něčím nepotřebuje pomoct ap...

Kritizovat je snadné, konat skutky už ne!

Marek

Promiň, Marku, že jsem se Tě dotkl (já), ale zeptám se Tě... četls fórum Velká hra a Film ©aman pečlivě? Já jo...

add mé sny... děllám na nich... add co jsem dokázal... moc toho není, ale také není všem dnům konec... výsledky mé práce jsou vedle mé kanceláře, v níž píšu tyhle bláboly, místo opravdové práce...

...add pomoc panu Polákovi? si děláš srandu... to můžu jít pomáhat nějakýmu tuneláři s jeho kšeftama...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod F4ust » úte 18. kvě, 2004 9:52

prosím souha Poláka, aby přestal plnit tuto diskuzi naprosto nekonkrétními, vyhýbavými a nepodnětnými příspěvky (á la klasické "pobavili jste mě" a další, svědčící jen o vaší vnitřní nejistotě a obecně neschopnosti na cokoliv odpovědně reagovat, radši se zřejmě stavíte do pozice "nad věcí", abyste nemusel odpovídat, když nevíte jak).
F4ust
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:52

A víš vůbec, o čem je řeč ? :)[/quote]

Já fakt nevim..................o Vás? :lol:[/quote]

Jasně ...... o mně :D Proč ti to vyvracet :D
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 18. kvě, 2004 9:53

sennin - máš dobré body, len zbieraj, možno dostaneš nejaký flek v "šamanovi"... :D
patrik - fakt, tie data sedia, len tie zaradenia...dokončený, pripravuje sa...hmmmm...
andromeda - tak ako to vlastne s tým "šamanom" je? mám o ten film záujem, teda uzrieť ho kým pôjdem na onen svet....
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:55

F4ust píše:prosím souha Poláka, aby přestal plnit tuto diskuzi naprosto nekonkrétními, vyhýbavými a nepodnětnými příspěvky (á la klasické "pobavili jste mě" a další, svědčící jen o vaší vnitřní nejistotě a obecně neschopnosti na cokoliv odpovědně reagovat, radši se zřejmě stavíte do pozice "nad věcí", abyste nemusel odpovídat, když nevíte jak).

Když docházejí argumenty (mimochodem - já snad toto téma otevřel ? - nikoli !), vytahují se "soudruzi" ?

No, já svou vnitřní jistotu mám a mluvím zde o ní naprosto otevřeně - a k tomu diskuzní fórum je. A kdyby to nemělo smysl, tak by toto i předešlé téma zústalo na úrovni rok zaprášených dvou - tří příspěvků - jako mnohá jiná.

Asi mám co říct - jiným i sobě a také se mám hodně co ještě učit - a to se tu právě děje. Pokud vám to vadí - tak se zúčastňujte jiných témat, které mají pro vás hlubší smysl. :)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:56

andromeda - tak ako to vlastne s tým "šamanom" je? mám o ten film záujem, teda uzrieť ho kým pôjdem na onen svet....[/quote]

Snad se ti to povede :D Už se opakuji - vše bude na www.nagual.info
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 18. kvě, 2004 9:57

wushi píše:sennin - máš dobré body, len zbieraj, možno dostaneš nejaký flek v "šamanovi"... :D
patrik - fakt, tie data sedia, len tie zaradenia...dokončený, pripravuje sa...hmmmm...
andromeda - tak ako to vlastne s tým "šamanom" je? mám o ten film záujem, teda uzrieť ho kým pôjdem na onen svet....

Hele já taky nemám čas to kontrolovat, takže zaradenia jsem necitoval, ale odhadoval... nicméně je to z Lidových novin, autor Darina Křivánková...

Myslím, že je to důvěryhodný zdroj na rozdíl od Andromedy...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 9:59

[
Hele já taky nemám čas to kontrolovat, takže zaradenia jsem necitoval, ale odhadoval... nicméně je to z Lidových novin, autor Darina Křivánková...

Myslím, že je to důvěryhodný zdroj na rozdíl od Andromedy...

Patrik[/quote]

Určitě :D Stoprocentně :D
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mark4 » úte 18. kvě, 2004 10:00

andromeda píše:A víš vůbec, o čem je řeč ? :)

Já fakt nevim..................o Vás? :lol:[/quote]

Jasně ...... o mně :D Proč ti to vyvracet :D[/quote]

Máte někdy pocit, že jste deprivant? (vážně)
mark4
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 10:01

mark4 píše:
andromeda píše:A víš vůbec, o čem je řeč ? :)

Já fakt nevim..................o Vás? :lol:

Jasně ...... o mně :D Proč ti to vyvracet :D[/quote]

Máte někdy pocit, že jste deprivant? (vážně)[/quote]

Jsem zahanben vlastní nevzdělaností :oops: Co to slovo znamená ? :idea:
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mark4 » úte 18. kvě, 2004 10:09

Jsem zahanben vlastní nevzdělaností :oops: Co to slovo znamená ? :idea:[/quote]

To je člověk, který trpí dlouhodobým nedostatkem v uspokojování životně důležitých a sociálních potřeb (bezpečí,vztahů,uznání)

Dělám psychologický rozbor, nemíním urážet.
mark4
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Sennin » úte 18. kvě, 2004 10:09

patrik píše:
Sennin píše:Vážení, můžete mi, prosím Vás, vysvětlit, proč se nesmyslně navážíte do Andromedy?
Dokázali jste v životě něco? Pokusili jste se dát někdy dohromady svůj sen? ©li jste za něčím, co Vám připadalo smysluplné?

Prozatím jen píšete, s prominutím, o hovadinách. Je vidět, že se v práci nebo ve škole dost nudíte...

Zkuste svou energii vytáhnout jiným směrem, třeba se zeptat Andromedy, jestli s něčím nepotřebuje pomoct ap...

Kritizovat je snadné, konat skutky už ne!

Marek

Promiň, Marku, že jsem se Tě dotkl (já), ale zeptám se Tě... četls fórum Velká hra a Film ©aman pečlivě? Já jo...

add mé sny... děllám na nich... add co jsem dokázal... moc toho není, ale také není všem dnům konec... výsledky mé práce jsou vedle mé kanceláře, v níž píšu tyhle bláboly, místo opravdové práce...

...add pomoc panu Polákovi? si děláš srandu... to můžu jít pomáhat nějakýmu tuneláři s jeho kšeftama...

Patrik

Mě osobně se nikdo nedotkl :) taky jsem nikoho nekonkretizoval... Andromeda jen přirozeně reaguje na všechny výpady - to je pochopitelné. Navíc oceňuji, že si dává čas na každou odpověď.

O té pomoci Jardovi Polákovi: nehodlám radit komukoliv, jak konkrétně by mohl pomoci, to je věc každého z nás... Chci se Tě, Patriku, zeptat upřímně - jak dalece a jak dlouho znáš osobně Jardu Poláka??? Pokud můžeš, odpověz mi soukromou zprávou.

Díky

Marek
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » úte 18. kvě, 2004 10:16

wushi píše:sennin - máš dobré body, len zbieraj, možno dostaneš nejaký flek v "šamanovi"... :D

Ale Wushi...??? Jaké body? Jaké sbírání? Jaký flek v "©amanovi"?
...není to spíše Tvé tajné a zatím nevyslovené přání??? Bez urážky, kdo někdy nesnil o tom, být hvězdou ve filmu, být slavným "filmovým bojovníkem" - všichni obdivujeme umění Bruce Lee, Chucka Norrise, Stevena Seagala s dalších - oni to dokázali, my ne!

(No, dokázal to ještě Jan Fulín... :lol: )
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » úte 18. kvě, 2004 10:18

Sennin píše:Mě osobně se nikdo nedotkl :) taky jsem nikoho nekonkretizoval... Andromeda jen přirozeně reaguje na všechny výpady - to je pochopitelné. Navíc oceňuji, že si dává čas na každou odpověď.

O té pomoci Jardovi Polákovi: nehodlám radit komukoliv, jak konkrétně by mohl pomoci, to je věc každého z nás... Chci se Tě, Patriku, zeptat upřímně - jak dalece a jak dlouho znáš osobně Jardu Poláka??? Pokud můžeš, odpověz mi soukromou zprávou.

Díky

Marek

Udělal jsem to - máš to v poště... můžeš odepsat na ICQ... viz pošta.

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 10:18

mark4 píše:Jsem zahanben vlastní nevzdělaností :oops: Co to slovo znamená ? :idea:

To je člověk, který trpí dlouhodobým nedostatkem v uspokojování životně důležitých a sociálních potřeb (bezpečí,vztahů,uznání)

Dělám psychologický rozbor, nemíním urážet.[/quote]

Jasně (je to už dlouho, co jsem se fakt urazil - a vždycky jsem to odnesl - tak už se snažím to nedělat :D )

Na tohle je ale těžká odpově'd - a já už mám teď málo času, musím za pár minut na jednání ..... tak zkráceně :

Netrpím nedostatkem ve sféře pocitové, milostné, rodinné - mám dlouhodobý hluboký a krásný vztah, děti, které miluji, rodiče, sestru,......
Sociálně - hmotně - netrpím, protože osobně nic nemám a nic nepotřebuji. Nemám ani dům, ani auto, ani chatu, ani cokoli, co bych musel hlídat a poutat k tomu pozornost (míval jsem firmu, majetek - a nervy a stress - díky, už ne :D ) A na to, co dělám, tím pádem mám :D

®ene mne neuspokojitelná tvůrčí touha - píši texty, povídky, knížky, teď už rok a půl pracuji na filmu a přes deset let na systému NIN TSUN DO FREEDOM WAY (nechytejte mne za slovíčka, nepamatuji si přesná data, která nejsou ted důležitá).
Tuto touhu beru jako žízeň po svém poznání - ne touhu někoho ohromit, nebo být slavný. (kdybych chtěl být slavný, dal bych si své jméno na filmový plakát :D )
Třeba teď připravuji film - já se vám lidi za ten rok a půl toho tolik naučil o filmové branži - i za cenu velikých chyb - ale každičký den byl tak úžasný !!! A co zajímavých a chytrých lidí jsem potkal.

Tak to mne asi ve zkratce žene...... tak nevím :( :) :D
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Masta » úte 18. kvě, 2004 10:19

Sennin: Ty jsi četl scénář k Naguálovi? Kde se tam proboha vyskytuje nákej bojovník?
Masta
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod mark4 » úte 18. kvě, 2004 10:23

úžasný !!! A co zajímavých a chytrých lidí jsem potkal.

Tak to mne asi ve zkratce žene...... tak nevím :( :) :D[/quote]

Děkuji za odpověď

Máte nějaké životní trauma, na co pořád myslíte, co byste změnil.
mark4
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 10:30

mark4 píše:úžasný !!! A co zajímavých a chytrých lidí jsem potkal.

Tak to mne asi ve zkratce žene...... tak nevím :( :) :D

Děkuji za odpověď

Máte nějaké životní trauma, na co pořád myslíte, co byste změnil.[/quote]

To jste za minutu hotov s mým psychologickým rozborem ? Úžasný 8O 8O

Ale zklamu vás :( Neřeším si žádná traumata. Ani z dětství, ani z dospělosti. Pouze tvořím a raduji se ze života :D
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 18. kvě, 2004 10:32

Rád a otevřeně budu odpovídat na cokoli dalšího - ale až jindy. Všem na tomto fóru přeji krásný den :D

Jaroslav Polák
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

!!!

Příspěvekod Sennin » úte 18. kvě, 2004 10:38

Masta píše:Sennin: Ty jsi četl scénář k Naguálovi? Kde se tam proboha vyskytuje nákej bojovník?

...nemáš na mysli scénář k "©amanovi"?

Ano, četl jsem scénář, Jarda mi poté poslal i upravenou verzi...

No, nevím, já jsem toho názoru, že každý bodyguard je vlastně bojovníkem, nebo se snad mýlím???

Zdravím
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...