Trian píše:Pre porovnanie ešte napíšem jeden typický príklad desiaty.
Normálny človek si dá na desiatu napr. nejaký keks a šálku kávy. Kultík otvorí konzervu tuniaka a k tomu si dá 2 celozrnné žemle. Tak mi teraz povedzte, čo je zdravšie? Bežný človek do seba dostal len nekvalitné sacharidy a kofeín, kým kultík výdatné a zdravé jedlo s dobrými nutričnými hodnotami.
Toto je príklad, ktorý sa týka 90 % populácie. A nehovorte mi, že väčšina ľudí do seba na desiatu tlačí niečo iné ako sladké, alebo obložené chleby...
Trian píše:4luen: s tým súhlasím, ale hovorili sme o priberaní, resp. že niektorý nedokážu pribrať, "lebo majú taký metabolizmus".
Aby sa človek vyznal vo všetkom čo si opísal, musel by na to mať školu a pracovať vo vedeckom centre. Takže s ohľadom na bežného športovca...
Ak chce niekto žiť dokonale zdravo, prosím, vitajte na biofarme na Novom Zélande!
Inak by som bol zvedavý, ako by dopadol pokus: Máme dve skupiny ľudí. Jedna žije v meste, stravuje sa ako bežný ľudia a sú pod lekárskym dozorom (takže sú im dávkované vitamíny, doplnky stravy...). Druhá skupina žije na vidieku na biofarme, majú k dispozícii len nutné minimum (nejaký základné protizápalové medikamenty...).
Po desiatich rokoch by sa robilo vyhodnotenie, kto z nich je na tom lepšie. Či medicínsky pokrok kompenzujúci nezdravý spôsob života, alebo biolife...
4practice: Na mieste jeho otca by som sa bál. Má doma malého sociopata
Vrozkrokkop píše:Frank:
Ne, nemam rad to prostredi, hejbu se na treninzich a doma.
Par lidi co v posilce travili vsechen svuj volny cas jsem znal, ale na tom ted nesejde, radsi bych, kdybys mi vysvetlil jak to podle tebe teda je.
Ja to zatim beru tak, ze nekteri lide potrebuji mit presnou vahu na svoji vahovou kategorii atd, ale jinak na "typ" sily co potrebuji si odcvici na teninku.
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník