masta_FN píše:pavela píše:WT_Warrior píše:mirsv píše:masta_FN píše:mirsv píše:v současné době tam jsou tak 2-3 dobrý články,zbytek tam je jen pro parádu.Je to můj subjektivní názor
A co tě zajímá?
zajímá mě hlavně Muay thai,kung-fu(všechny styly)-o kung-fu tam skoro nikdy nic není,a jinak tak různě,třeba ten článek o Stanislavu Gazdíkovi byl super
Přesně o KUNG-FU tam je toho máááááálo

chtělo by to přidat ..... btw: jak říkal MIRSV tak by to chtělo všechny styly Kung-Fu ..... ale bude bohate stacit Wing Chun

Co se divíš, napsal jssem kdysi článeček o taiji a p.Sobotka mi to vrátil, že prej tomu nebude nikdo rozumět, že je tam moc jmen a údajů. tak jsem to dal pak tady na tenhle server a rozumí tomu všichni. ®ádoucí článečky pro tento "odborný časopis" jsou myslím typu: Učil jsem se u věhlasných mistrů KUnk Fu styl Hungar Chojlifut a jsem opravdový mistr umím lítat kopat z otočky a jsem taky mistr světa v kickboxu/několikanásobný ) Ovládám dokonce dokonale i styl jeďkundo a učil mě samotný Bruklí(ve snu) Moje škola je ta nejlepší, sídlíme na adrese xxx blábláblá... A všichni ostatní jsou podvodníci, protože jsou neortodoxní....Tomu redakce jistě porozumí, a tím i čtenáři, považovaní za blby. Fighters je časopis ale nikoliv o BU. Zlaté BUDO blahé paměti...

Mrzí mě že pan Sobotka urazil tvojí ješitnost, možná než se hned nasrat chtělo se zamyslet. Na tenhle server chodí především lidé co se o BU zajímají a jen náhodou se zajde někdo neosvicený tak se nediv že lidé tady tvůj článek většinou pochopili... my musíme vycházet i z toho že si časopis na stánkách koupí i lidé který tématu nerozumí. Další věc je že článek prostě musí být čtivý, pokud máš pocit že stačí jen suchý výčet (byt důležitých) informací tak bohužel nestačí.. ono když bych napsal (a rád bych to dělal) "zaútočil take downem a dostal se do guardu, potom se mu podařilo dostat do mountu, trefil tři direkty a nakonec to ukončil armbarem" tak bude spousta normálních lidí koukat jak z jara, s tímhle se musí počítat, a musim snažit to napsat taky aby to lidi pochopili a i ty, kteří o mma nikdy neslyšeli.
Nicméně ten článek jsem nečetl tak ti možná křivdim.
S tomu zbytku co píšeš musel bych se opakovat, co jsem již psal. Nadávat a stěžovat si je jednoduchý.
Jinak už jsem to tu také zmínil, pokud nechcete spolupracovat, mě osobně to netrápí a dává mi to jen víc prostoru pro mé témata, ale přijde mi pak divný to naříkání, že tam nic k tématu, které máte rádi vy není.
Masta
Masto,pan Sobotka NEURAZIL mojí ješitnost ani mě NIJAK jinak neurazil, byl VELMI korektní a prostě mi vysvětlil, O ČEM tenhle časopis je a JÁ TO BERU. NIJAK jsem e neurazil, hodil jsem to sem a bylo to. Fighters prostě není o bojových uměních, není to časopis pro odborníky, není to dokonce ani časopis pro lidi kteří dělají BU a prostě popularizační časopis. (nevím jak teď, poslední jsem viděl před 5 lety

) Informační hodnota pro průměrného človíčka cvičícího nějaké BU je NULA. Je to prostě časopis jaký je a svoje fandy jistě má. Jen jsem si povzdechl na časopisem BUDO, který se SNA®IL co mohl přinést jak POPULÁRNÍ informace (vzal ho levým hákem, počítalio ho, vyplivnul zuby z huby blablabla...) tak vyváženě i informace odbornější, třeba o teorii stylů, o historii atd.protože to si zase přečtou lidi, kteří mají něakou úroveň a chtějí výše. Fighters se o nic vyššího nesnaží, já to považuji za škodu, na druhou stranu pan Sobotka jistě nechce zkrachovat jako BUDO

A k tomu mému článečku, napsal jsem to OPRAVDU tak jednoduše jak to šlo. Je to tenhle seriál, můžeš posoudit, já teda myslím, že by to pochopili i čtenáři FIGHTERS:
http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... cle&sid=43