NAGULAL JEDE ;O)

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Re: Syntéza

Příspěvekod Sennin » úte 18. kvě, 2004 17:09

patrik píše:
hrom píše:Není zcela pravda, že by člověk musel něco cvičit nějak extrémně dlouho, aby mohl vymyslet něco nového. Někteří lidé mají talent se dostat k tomu podstatnému během desetiny doby, kterou potřebují ostatní. Nevím, jak je na tom pan Polák. Ale v tomhle ohledu je borec jistý Peter Ralston. Ten člověk vyzkoušel v BU kdeco a dokázal z toho vytáhnout to nejdůležitější. A zdá se, že mu to funguje, alespoň jsem slyšel od jednoho, co u něho párkrát byl.

Pokud by vás to zajímalo: www.chenghsin.com

Takových, co se nepotřebují učit dlouho a dokáží z kdečeho "vytáhnout to nejdůležitější" by bylo...

Patrik

...jasně :lol: co třeba Li Siu Lung??? Pro neznalé jeho "americké" jméno Bruce Lee???

Ne, dneska mám dobrou náladu - zejména na vtipkování :lol: :lol: :lol:

Bruce byl fenomén, který se rodí snad jednou za 100 let, ale dokázal to a fungovalo mu to (V®DY)...

...kde jste další!!!!!!!!!!!!!!

No, už dneska diskuzi uzavírám - končí mi služba a jdu s podřízenými na pivko :lol: :lol: :lol:
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 18. kvě, 2004 17:13

Takže když dělám něco, čemu věřím a dělám to naplno, bude to OK a lidi by na to neměli upzornit...?

=.......... pokud se ti nelibi co andromeda dela, tak na to muzes upozornit. Nic proti tomu. Ja jsem nesouhlasil se zpusobem, jakym jsi to ty a nekteri dalsi delali.

Když uvidím, jak nějaký člověk vykrádá trafiku, ocením jak pěkně a s přesvědčením to dělá...

=....... pokud ho vidis, tak je to hnup. Pokud ale nekdo neco vykrade tak, ze na to nikdo neprijde, jde rict ze ma skvele kung fu na vykradani. Polak ma dobre kung fu na nebezpecne blbosti, ty mas dobre kung fu na mnozstvi prispevku na diskuzi za jednotku casu.

...a když bude banda pubošú vopruzovat slušný lidi, zatleskám jim, jak jim to pěkně jde?

=..... sorry chlape, ale fakt te nechapu. Ty me mas bud za uplneho vola nebo si tady urcitym zpusobem lecis svoje komplexy.

Patrik

P.S.
Pořád mám pocit, jakoby zastánci Andromedy nečetli, to co napsala... jak často si protiřečí, jak často lže... Vám přijde normální, když někdo lže?

= ....... tim zastancem andromedy jsi nemyslel me, ze ne?

MaJ
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 18. kvě, 2004 17:18

Patriku,klídek,vždyť Ti rupne cévka :wink: :lol: :lol: :lol: Ber to s nadhledem......
Mám ale trošku pocit,že ať by J.Polák v současné chvilce napsal cokoli,tak ho stejně zdrbeš.....ty už to tady máš jako osobní křížovou výpravu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hrom » úte 18. kvě, 2004 18:04

patrik píše:
Takových, co se nepotřebují učit dlouho a dokáží z kdečeho "vytáhnout to nejdůležitější" by bylo...

Patrik

Jak se říká, mnoho povolaných, málo vyvolených. Takže tak moc jich zase není, ale existujou, jinak by nikdy žádné nové BU nevzniklo. Někdo uváděl Bruce Lee, lze přidat třeba Ó-senseie a vůbec všichni učitelé, kteří za něco stojí, tak se od sebe odlišují i v rámci jednoho "stylu". Asi nakonec nejvíc záleží na tom, jestli se jim opravdu podařilo vytáhnout "to nejdůležitější" - většinou se tomu říká principy a ta omáčka kolem, to je jen tradice a na tu já moc nejsem.
Ale souhlasím, že my ostatní smrtelníci se budeme muset držet svého kopyta, aby z toho něco užitečného vzešlo.
hrom
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pucmaz » úte 18. kvě, 2004 18:54

Pevne verim, ze MaJ a Sennin nejsou Andromeda... nebylo by to poprve, ze??? :lol:
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » stř 19. kvě, 2004 4:46

2 pucmaz

není a nejsou, řekl bych, ale nečtou, co se tady píše... čtou jenom naše "výpady"

2 Maj

add komplexy... i já teď měl pocit, že komunikuju s andromedou... nerozumím tomu, cos napsal, sorry

2 jendis

nadále pokračuju (vážně) i v jiných diskuzích a tahle mě ani trochu ze židle nezvedá... zvedá mě, když někdo ocení, že si "andromeda udělá čas na každý příspěvek", ale už nevidí, že ty odpovědi jsou od začátku nesmyslné )"to jste mě pobavili, vy jste roztomilí, to už lepší argument nemáte...) nebo arogantní... (podívej se na vážně míněné dotazy a amdromediny reakce)

2 všichni

fórum "Nagual jede ;O)" není určené ke kontaktu s andromedou, ale k pokládání nekonkrétních otázek... omlouvám se, že jsem v tomto fóru reagoval na andromediny reakce...

Patrik
Naposledy upravil patrik dne stř 19. kvě, 2004 5:06, celkově upraveno 1
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » stř 19. kvě, 2004 4:53

hrom píše:Jak se říká, mnoho povolaných, málo vyvolených. Takže tak moc jich zase není, ale existujou, jinak by nikdy žádné nové BU nevzniklo. Někdo uváděl Bruce Lee, lze přidat třeba Ó-senseie a vůbec všichni učitelé, kteří za něco stojí, tak se od sebe odlišují i v rámci jednoho "stylu". Asi nakonec nejvíc záleží na tom, jestli se jim opravdu podařilo vytáhnout "to nejdůležitější" - většinou se tomu říká principy a ta omáčka kolem, to je jen tradice a na tu já moc nejsem.
Ale souhlasím, že my ostatní smrtelníci se budeme muset držet svého kopyta, aby z toho něco užitečného vzešlo.

...mno, jak jsem řekl, takových by bylo... nicméně Osensei Ueshiba měl Kyoju Dairi Daitó rjú, licenci asistenta učitele od Sokaku Takedy a podobný certifikát školy Goto-ha Jagjú rjú džúdžucu, takže nevím, jak souvisí jeho znalosti s touto diskuzí...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » stř 19. kvě, 2004 5:04

ukropcany píše:4patrik - tejk it ízy, jedneho dna si to mozno precitaju a zistia aky je to typ cloveka. Mozno sa s podobnym este blizko nestretli a tak nevedia v com je takyto typ cloveka nebezpecny. Logicky sa im potom zdaju "nase" pohnutky zbytocne intenzivne a pomenuvavaju ich vypadmi...je to do pohody, kto to pochopil, ten pochopil, kto nie, tomu aj tak nie je ako pomoct...a uz ked sa do takejto debaty zapojil Miro, tak to uz je co povedat...

...ok, ok Polák je mi od téhle chvíle ukradený...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » stř 19. kvě, 2004 14:17

pucmaz píše:Pevne verim, ze MaJ a Sennin nejsou Andromeda... nebylo by to poprve, ze??? :lol:

Já určitě Andromeda nejsem :lol: Podívej se na můj profil!!!

Jsem prostě ten, který jsem, za nikoho a nic se neskrývám - nemám to zapotřebí...a za svými slovy a názory si stojím :)
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MiQing » stř 19. kvě, 2004 18:52

"jsem prostě ten, který jsem" - to je dost "klasický" výrok ;-))))))))))
MiQing
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod mike » stř 19. kvě, 2004 22:31

pucmaz píše:Pevne verim, ze MaJ a Sennin nejsou Andromeda... nebylo by to poprve, ze??? :lol:

To si piš, že MaJ a Sennin nejsou andromeda. To tě mohu ubezpečit. Sennina znám osobně (narozdí od pana Poláka).
mike
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod MaJ » čtv 20. kvě, 2004 8:35

..
Naposledy upravil MaJ dne pát 10. srp, 2007 17:08, celkově upraveno 1
MaJ
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Sennin » čtv 20. kvě, 2004 13:17

MiQing píše:"jsem prostě ten, který jsem" - to je dost "klasický" výrok ;-))))))))))

:oops: :oops: :oops:
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mark4 » čtv 20. kvě, 2004 19:02

Pane Polák , nepsal jste práci o zrození řecké polis??
mark4
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod andromeda » pát 21. kvě, 2004 9:07

To se to tu rozjelo :D :D :D
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pát 21. kvě, 2004 9:07

mark4 píše:Pane Polák , nepsal jste práci o zrození řecké polis??

Ne.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pát 21. kvě, 2004 9:08

MaJ píše:

Ano, je to tak, odhalili jste me. Priznavam se, jsem andromeda. Vase argumenty me presvedcily, koncim se vsema svyma aktivitama. Poradte mi co dal......mam se dat na verejne prospesne prace nebo primo odejit chcipnout do housti? ........Nagual dojel!

MaJ

Skvělé ! :D Nejsme dvojčata ? Nejsi mé druhé já z jiné dimenze ? :D :D :D

Klidně řekni jo, je tu dost takových, co to vezmou vážně 8)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pát 21. kvě, 2004 9:10

mike píše:

To si piš, že MaJ a Sennin nejsou andromeda. To tě mohu ubezpečit. Sennina znám osobně (narozdí od pana Poláka).

A to je problém Patrika, Kočky Mark4 a podobných - neznají mne, nemají se mnou cokoli společného, ale cítí se povolaní se ke mně vyjadřovat. Zajímavé. Kde na to tu drzost vzali ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » pát 21. kvě, 2004 9:12

Sennin píše:
Jsem prostě ten, který jsem, za nikoho a nic se neskrývám - nemám to zapotřebí...a za svými slovy a názory si stojím :)

Tento postoj oceňuji a je i mým.

Neskrývám se za žádné tajemné mistry a neznámé učitele, mám svůj přístup, své nazory a veřejně si za nimi stojím a když udělám chybu, tak ji přiznám a omluvím se.
A kdo tohle nedokáže a umí jen plivat špínu - jeho problém
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 21. kvě, 2004 9:57

andromeda - takze uz by stacilo ty vidlaku, chci se s tebou setkat. Vazne. Rozbiju ti hubu, nakopu te do prdele a cele si to nafotim a natocim. Pak to sem dam a budeme se bavit. :) Muzem v sobotu nebo nedeli ? Prosim andromeda nenech mne cekat sem celej zhavej. Napis kde te najdu a budu ti moct rozkopat tu tvou blbou palici .... andromeda tesim se ... nenech mne cekat bo si te najdu sam ... neboj moc casu to nezabere tak do 5minut :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...