pavela píše:******nej politik, to se dalo čekatDoufam že mu Roza dostatečně zmaluje ksicht
![]()
![]()
pavela píše:Zkurvenej politik, to se dalo čekatDoufam že mu Roza dostatečně zmaluje ksicht
![]()
![]()
1. nevšim sem si, že by se ho někdo ptal na jméno!!!!!
2. má přece domluvenej souboj takže se hodlá osobně setkat z člověkem s fóra!
3. já ho osobně znám a vše co o psal je pravda, nevytahoval se, nelhal, a rozhodně to neni malej kluk za klávesnicí
zatím co ty seš pěkná svině!
Xaltotun píše:(ac samozrejme nekteri si dolu pod nick davaji jmeno - myslim spis propagacne - ja skolu nepripravuji a nevedu, tak nemusim)
1 memam rád politiky 2.nemám rád politiky trpící duševní poruchouAngus píše:pavela píše:******nej politik, to se dalo čekatDoufam že mu Roza dostatečně zmaluje ksicht
![]()
![]()
Trochu slušnosti by neškodilo![]()
Jinak nevím, jak to na tomhle fóru funguje, ale mně tady mazali příspěvky za to, že jsem o někom v nadsázce prohlásil něco ve stylu, že je vůl jak lampa.
Takže by to asi chtělo stejný metr na všechny
jakj jsem řekl myslim, že by jsi měl zkusit zamyslet se nad svojí budoucí existencí a nechat se vyšetřit na psychiatrii. V tvém případě se to může vyvinout v nebezpečnou duševní poruchu, fakt věř mi...Xaltotun píše:Pavela: Jeste ze Tvuj vzor pro novodobe staty Mao byl dusevne v poradku. Neni nad to imigrovat do Pekingu
Angus píše:pavela píše:******nej politik, to se dalo čekatDoufam že mu Roza dostatečně zmaluje ksicht
![]()
![]()
Trochu slušnosti by neškodilo![]()
Jinak nevím, jak to na tomhle fóru funguje, ale mně tady mazali příspěvky za to, že jsem o někom v nadsázce prohlásil něco ve stylu, že je vůl jak lampa.
Takže by to asi chtělo stejný metr na všechny
pavela píše:jakj jsem řekl myslim, že by jsi měl zkusit zamyslet se nad svojí budoucí existencí a nechat se vyšetřit na psychiatrii. V tvém případě se to může vyvinout v nebezpečnou duševní poruchu, fakt věř mi...Xaltotun píše:Pavela: Jeste ze Tvuj vzor pro novodobe staty Mao byl dusevne v poradku. Neni nad to imigrovat do Pekingu
Můžeš mi říct ty troubo, KDY jsem se za někoho schovával? Má to být výzva na souboj? Jestli ano přijímám.fakt píše:pavela píše:******nej politik, to se dalo čekatDoufam že mu Roza dostatečně zmaluje ksicht
![]()
![]()
Už se zase za někoho schováváš? Kdybych nevěděl kolik ti je, hádal bych o 20 méně.
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník