život je posvátná stezka a vede nás naše víra ..scout..milan

knihy, časopisy, TV, film a internet...

život je posvátná stezka a vede nás naše víra ..scout..milan

Příspěvekod scout » stř 02. črc, 2025 14:51

Ano podle indiánského šamana ve walkerovi texasu rangerovi ..a to je i má oblíbená nebo třeba nerozhodnemeli o osudu rozhodne za nás ..všechno nás vede k víře..naslouchej svém srdci..a vol tu cestu ..stezku ..vší silou..jak v bibli tak mezi šamany všeho druhu .. ano kamarádi a kamarádky volím svou cestu humanismu..odvahy..služby..svobody ..i lásky..moudrosti..člověčenství ..celoživotní práce ..traumat..bezpráví..chudoby .. vzdělání ..celým srdcem ..volte se mnou ..je to naděje pro lepší společnost i .. www.antifa.cz .. www.sokol.cz .. www.aikidokarlin.org ..můj přítel sensei malina ondra taky srdcař .. www.delroys-gym.cz .. kam jsem si chodil zaboxovat .. www.hasici.cz ..a řada neziskových organizací včetně svědomí tatány kucharové ..terezky maxové ..šimona pánka .. a řada dalších..prostě lidských .. na rozdíl od hadů v oblecích a vzpoury násilnických a sexistických deprivantů..managerského žvejžužu .. které na ericha fromma a další myslitele a profesory nestačí .. postfeudální kapitalismus ..plný výdělečných bratstev..ruská duše u národů i na západě ..teorie homo inteligius imbecilius ..alfa samců a samic ,kteří za sebou nechají leda spálenou spoušt ..teorie lavinovitého šílenství po celém světě ..proti ,které se musíme s lidmi z bojových umění statečně ohradit a postavit i etikou..zdravým rozumem ..postojem..odvahou ..i člověčenstvím a solidaritou otřesených ..já sám otřesený cítící a soucítící člověk se srdcem .. otřesený polovinou života,lidem,bezprávím právního státu ..s plnou haldou projektů ..která byla politikům všeho druhu ůplně jedno ..hrdina i pro modelky,řadu lidí,studenty,antifu,své přátelé .. obyčejné lidi ..i děti,maminky .. váš milan..scou ..kapitán forever ..jeden za všechny všichni za jednoho ..s ůctou..solidaritou ..s láskou..v duchu svobody i služby ..čest..pa..scout .. :wink: :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a média...