asi to byla na někoho moc složitá sranda

... mam rád legraci a ani mě nevadí když si dělám legraci sám ze sebe, nejsem typ člověka "tvrdáka" abych se tvářil dost zle a všechno bral smrtelně vážně. Dělám BU už dost dlouho, i to karate jsem před tím dělal, i nějakých úspěchů jsem zažil v ThaiBoxu ale vždycky v rámci sportu, na MČR jsem se setkával s klukama co si hráli na tvrdáky a vypadli možná až moc rychle

,nevim proč bych si nemohl zasparingovat s holkou co jí baví karate, i když bych s ní prohrál a i kdybych předím vyhrál MČR v ThaiBoxu, nebude mi to připadat jako že bych se ponižoval... prostě vůbec o nic nejde... to by možná mnozí bojovníci tady měli umět rozlišit

někomu to moc nejde a je to vidět. Mam rád legraci, ale nedělá mi problémy připravit se na zápasy, nedělá mi to problém, protože dokážu rozlišit legraci a věc co legrační už není. I kdybych měl prohrát, tak se tim rozhdoně neponížim i když to bude s holkou když vim jsem jsem udělal v přípravě maximum. a kdybych měl ze sebe udělat box. pytel s tim že by to té holce pomohlo (aby odhadla líp malou,střední a dlouhou vzdálenost) tak to nějaký smysl mít bude

a nebudu s ní bojovat jen kuli tomu abych jí ukopnul hlavu a dokázal jí jakej jsem chlap. protože
chlap se nepozná podle toho jak umí vyhrávat, ale jak se smíří s tim že prohraje a jaké ponaučení si z toho vezme, kdo měl nějaký plnokontakt. zápas tak ví o čem mluvim.