Raptor píše:No já ten film mám na DVDčku a za prvé je to wire-fu jak když vyšije a za druhé je tam taiji tak nějak poskromnuAle koukat se na to dá pěkně
pavela píše:... A kdo má zájem o pecky od Yuen woo Pinga a Taichi, Yuen s režisérem legendárního Kláštera Shaolin natočil SKVĚLÝ seriál Taiji Zongshi s Wu Jingem, Yu Haiem a dalšími, jenom souboj Yang Luchana a Dong Haichuana trvá 2 hodiny/2 díly)a je pořád na co koukat Bomba
chonglee píše:pavela zřejmě myslel ten seriálek o yang luchanovi o cca 20vdcčkách.měl jsem možnost shlédnot výcuc.nemělo to chybu.bylo to tuším vydáno někde v singapuru.hledal jsem to už dřív, taky bezúspěšně.nevim přesnej název.tak kdybys našel,dej určitě vědět.
Raptor píše:chonglee píše:pavela zřejmě myslel ten seriálek o yang luchanovi o cca 20vdcčkách.měl jsem možnost shlédnot výcuc.nemělo to chybu.bylo to tuším vydáno někde v singapuru.hledal jsem to už dřív, taky bezúspěšně.nevim přesnej název.tak kdybys našel,dej určitě vědět.
No já prolízal IMDB, kde by měla být u každýho člověka uvedena celá jeho tvorba a u Yuen Woo Pinga jsem našel jen ten film Taijiquan - a hrají tam právě stejní herci, jako zmiňuje pavela ...
Jinak když se dozvím cokoli přesnějšího, tak dám samozřejmě vědět - když to získám, tak se podělím
pavela píše:A kdo má zájem o pecky od Yuen woo Pinga a Taichi, Yuen s režisérem legendárního Kláštera Shaolin natočil SKVĚLÝ seriál Taiji Zongshi s Wu Jingem, Yu Haiem a dalšími, jenom souboj Yang Luchana a Dong Haichuana trvá 2 hodiny/2 díly)a je pořád na co koukat Bomba
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků