RBR píše:Ponocnej píše:ani Landu ani Machacka
Proč?
RBR
ukropcany píše:Chlapci si užijú kopec srandy...S ohľadom na to, ako khru pristupuje ku kondičke si budú nadávať už po týždni... zase chlapci vyzerajú, že si už odsrali svoje, takže sú snáď pitbulloidný...
Ponocnej píše:RBR píše:Ponocnej píše:ani Landu ani Machacka
Proč?
RBR
tak nacka zakladajiciho pochybne templarske rady nechame stranou a machacek se taky nejak v devadesatych letech angazoval tudiz ac poskytuje kvalitni treningy tak pro me nepripada v uvahu
madmax píše:Ponocnej píše:RBR píše:Ponocnej píše:ani Landu ani Machacka
Proč?
RBR
tak nacka zakladajiciho pochybne templarske rady nechame stranou a machacek se taky nejak v devadesatych letech angazoval tudiz ac poskytuje kvalitni treningy tak pro me nepripada v uvahu
To me vzdycky nadzvihne, kdyz slysim Landa=nacek. Kdyz uz, tak to byl skinhead. Krome toho si uvedom, jaka v te dobe byla doba - skinheads dnes a tehdy jsou dve naprosto odlisne skupiny. Uz je to -sakra- vic jak 15let a ty lidi byli mladi. Na zacatku 90tych byt skinhead byla moda.
Od te doby uz Landa svoje chyby odcinil dostatecne (vis jak se venuje charite? nevis? tak mlc).
IMHO zije sice ponekud v jinem svete nez my (viz Ordo lumen) ale to neznamena, ze je to spatny clovek. Spise naopak.
scout píše:no jo ponocnej ja sem byl v 15.taky ackar..a dodnes si to v sobe romanticky nesu ....a na blokade proti letosni kristalove noci v zid,meste jsem se taky ucastnil.......ale pred lety sem chodil do jedne boxerny s machackem a s -d.landou....- kdyz uz mel sve orlikovske pusobeni za sebou a vim ze kluci byli v pohode.....vim ze landa se pak v mediich proti neonacismu vyjadroval.....kazdy ma pravo na vyvoj...
![]()
..ty a ja.....tolik ma skromna skusenost......a o trenerskych schopnostech krhu machacka a tech co vychoval bych se neodvazoval pochybovat.....
![]()
...zdar....
Ponocnej píše:RBR píše:Ponocnej píše:ani Landu ani Machacka
Proč?
RBR
Sennin píše:Ponocnej píše:RBR píše:Ponocnej píše:ani Landu ani Machacka
Proč?
RBR
Landa nebyl a není nácek - nesuď lidi jen podle plešaté hlavy. Zjisti si něco, kdy, kde a proč vzniklo hnutí skinheads, které s nacismem, fašismem nebo neonacismem nemá NIC společného. A že někdo otevřeně poukazoval na jednu nepřizpůsobivou minoritní skupinu obyvatelstva z něho nedělá nacistu. To, že naonacisté začali nosit bombry (mimochodem bomber je vojenská bunda - zejména pilotů a dodnes se v mnoha armádách nosí a jejich nositelé nejsou náckové), martensky a začali si holit hlavy je jiná věc, která přispěla k tomu, že hnutí skinheads v podstatě vymřelo.
Pak taky doporučuji si zjistit něco o templářích, hlavně proč vznikli.
Vynést soud je snadné, ale bez "důkazů" to stojí na blátivých nohou.
Jinak se k této věci již vyjadřovat nebudu (ačkoliv mám jistě více informací a osobních zkušeností než ty), protože to zde nemá smysl.
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník