Anonymní píše:No ono je to o tom, že ať je mistr čehokoliv neznamená, že je neporazitelný. Prostě pokud si furt někdo bude dokazovat, že je nejlepší, tak se vždy najde někdo kdo je lepší a dá mu do držky a tomu zas pak někdo jiný a tak furt dokola a přitom to neznamená, že ten poražený je špatný. Prostě pojem mistr neznamená neporazitelný (to není nikdo). Bohužel většina lidí tento pojem (mistr = neporazitelný) slučuje v jedno. No a právě mistr by si měl tuto skutečnost uvědomit (že není neporazitelný) a podle toho se chovat. Ono bojovat jenom proto, abych ostatním dokázal jak jsem dobrej není pravým projevem mistra. Mistr by měl bojovat, když je to třeba (je on napaden nebo někdo jiný ......).
<BR>Samozřejmě existuje spousty jako by mistrů, kterí stojí za prd, ale to je zase trochu o něčem jiným.
khru hanuman píše:Anonymní píše:No ono je to o tom, že ať je mistr čehokoliv neznamená, že je neporazitelný. Prostě pokud si furt někdo bude dokazovat, že je nejlepší, tak se vždy najde někdo kdo je lepší a dá mu do držky a tomu zas pak někdo jiný a tak furt dokola a přitom to neznamená, že ten poražený je špatný. Prostě pojem mistr neznamená neporazitelný (to není nikdo). Bohužel většina lidí tento pojem (mistr = neporazitelný) slučuje v jedno. No a právě mistr by si měl tuto skutečnost uvědomit (že není neporazitelný) a podle toho se chovat. Ono bojovat jenom proto, abych ostatním dokázal jak jsem dobrej není pravým projevem mistra. Mistr by měl bojovat, když je to třeba (je on napaden nebo někdo jiný ......).
<BR>Samozřejmě existuje spousty jako by mistrů, kterí stojí za prd, ale to je zase trochu o něčem jiným.
Rickson Gracie vybojoval přes 400 !!! zápasů v různých bojových stylech vetšinou samozřejmě plnokontaktních a NIKDY nebyl poražen... Pro mne je takový bojovník Mistr v pravém smyslu slova, a to nejen svými výkony na zápasišti ale hlavně osobností. Petr Macháček
Thaiman píše:low- budem sa ucit od toho kto ma tych 400 zapasov, lebo ma viac skusenosti=viac sparingov za sebou,uprednostnujem full contact ako muay thai,box,zapas,judo a ostatne realisticke styli.Nepotrebujem kecálka ktorý ma vela rečí a vie ´´hovno´´, nepotrebujem trenera ktory ma neviem ake kimono, stacia mi kvalitne informacie ktorych je velmi malo.
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník